Home TOP NEWS Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ποδοσφαίρου μας

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ποδοσφαίρου μας

pod-othellos-35-ball


Τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο μας είχε πολλές ασχήμιες. Κίτρινοι και κόκκινοι φάκελοι, χοντρά διαιτητικά λάθη που έκριναν τίτλους, πολιτικές παρεμβάσεις, καταγγελίες από διεθνή διαιτητή για άτομα που χειραγωγούν το ποδόσφαιρο, απειλές προς δημοσιογράφους από παράγοντες ομάδων, ηχογραφήσεις ατόμων της επιτροπής διαιτησίας να παροτρύνουν διαιτητές να αδικήσουν τους κουμούναρους. Οι διαιτησίες του Σαββάτου, ήταν απλά το κερασάκι μιας βρώμικης τούρτας. Το μομέντουμ που προκάλεσαν, πρέπει να αξιοποιηθεί.

Έχουμε την άποψη πως η εκλογική συνέλευση του καλοκαιριού, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του κυπριακού ποδοσφαίρου να μπει ξανά στο σωστό δρόμο. Μεγάλες ομάδες όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας και οποιοσδήποτε άλλος νιώθει πως έχει μπουχτίσει από την μπόχα, έχουν υποχρέωση να πρωτοστατήσουν ώστε να επέλθει η αλλαγή. Αν τον Αύγουστο ο Βασιλιάς Κωστάκης παραμείνει στο θρόνο του, μετά από όλα αυτά, τότε δεν ξέρουμε κι εμείς αν υπάρχει σωτηρία.

Μέχρι τον Αύγουστο υπάρχει χρόνος να βρεθεί ένας υποψήφιος που πραγματικά να ενώσει το ποδόσφαιρο μας και να καθαρίσει την ΚΟΠ και τα σώματα της. Είναι όμως μπόλικος καιρός, για να κάνει και το παρόν διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ ενέργειες, να υποσχεθεί πράγματα, να “τάξει” βοήθειες. Σταθείτε λοιπόν στο ύψος σας και κάντε αυτό που πρέπει κύριοι παράγοντες των μεγάλων ομάδων.