Home TOP NEWS Στο τέλος να είναι στην Ευρώπη

Στο τέλος να είναι στην Ευρώπη

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-119


Για το πρωτάθλημα μας έφραξαν το δρόμο. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν βέβαια, το να πιστεύει όμως κανείς πως το Αποέλ θα κάνει 3 ήττες, είναι σαν να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, ή ότι ο Αντώνης Χριστοδούλου δεν ήταν εντεταλμένος το περασμένο Σάββατο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει πλέον τον πήχη της στη 2η θέση και πρέπει να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Όπως όλη τη χρονιά, έτσι και αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε, πιο σημαντικός αγώνας είναι ο επόμενος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κερδίσει την Ανόρθωση, να την αφήσει οριστικά εκτός της διεκδίκησης της Ευρώπης και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων δυο παιχνιδιών. Θέλει επίσης να επανέλθει στις επιτυχίες, αφού μπορεί να είχε πολύ καλή απόδοση στο αιώνιο ντέρμπι, αλλά έφυγε με μηδέν βαθμούς.

Η ποδοσφαιρική σαιζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε θέσει ως στόχο την Ευρώπη και μπορεί ακόμα να τον κατακτήσει. Επιβάλλεται να το κάνει, για να μην αδικήσει τους ίδιους τους κόπους της, αλλά και για να επιβεβαιώσει πως φέτος έχει κάνει βήματα προόδου όσον αφορά τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά της.