Home TOP NEWS Δεν σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ!

Δεν σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ!

omonoia-jagiellonia-kazamias (40)


Λίγες ώρες αφού “μάγεψε” με την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε να τρελάνει κι άλλο όσους προσπαθούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του! Μέσα σε 1 ώρα, εξάντλησε τα πακέτα για Δανία και ψάχνει να δει αν είναι δυνατό, να αγοράσει κι εκείνα του αιωνίου του μιας και παν στην ίδια χώρα! Πέραν της πλάκας, είναι πολλοί οι φίλοι που δεν πρόλαβαν πακέτο και ψάχνουν πλέον τρόπο να πάνε μόνοι τους στη Κοπεγχάγη.

Στη Κοπεγχάγη με το δωδέκατο λοιπόν! Το χωρητικότητας 29.000 οπαδών Brondby Stadium, έχει τη φήμη δυνατής έδρας, στα ευρωπαϊκά με τη Μπερόε όμως δεν το είδαμε να γεμίζει. Ο κόσμος μας που θα βρεθεί στο γήπεδο, θα δώσει τη δική του μάχη, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που θα συναντήσει! Και οι παίκτες θα νιώσουν για άλλη μια φορά, πως δεν είναι μόνοι. Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ.

Μα που βρίσκουν τη δύναμη, γιατί δεν λυγίζουν επιτέλους αυτοί οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, σκέφτονται οι οπαδοί άλλων ομάδων που αδυνατούν να συλλάβουν την αγάπη μας για αυτή την ομάδα. Σας το είπαμε ξανά: Πού να καταλάβεις, αν δεν είσαι ένας από μας;

Επί της ευκαιρίας μια παράκληση στη διοίκηση: η τιμή του εισιτηρίου στο εντός έδρας ματς, να μην ανεβεί. 20 ευρώ είναι ένα ικανοποιητικό ποσό για παιχνίδι του 3ου προκριματικού, ενώ ήδη ο ΛΑΟΣ πλήρωσε άλλους δυο γύρους.