Home TOP NEWS Σε αυτά… ποντάρει για την «απόδραση»

Σε αυτά… ποντάρει για την «απόδραση»

match-EL-Omonoia-Jagiellonia-d (10)


Ηρεμία, Αυτοπεποίθηση, Κατασκοπεία και Ανάλυση!

Του Γιώργου Σαζεϊδη / Sentragoal.com

Αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι είναι ελαφρώς πιο έτοιμοι από αυτούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν από τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη, με τους Δανούς όμως να έχουν αρχίσει ήδη τις υποχρεώσεις τους για το εγχώριο πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών.

Αυτή είναι η μοναδική ίσως διαφορά που χωρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ και Μπρόντμπι ενόψει του αυριανού αγώνα.

Οι Σκανδιναβοί έχουν μεν κάποια μεγάλα αστέρια όπως οι Άγκερ, Ελμάντερ και Πούκι, αλλά και οι πράσινοι έχουν επίσης ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία όπως οι Ράμος, Μπεμπέ, Ασίς και Σκέμπρι, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν στοιχεία στα οποία η ομάδα του Κώστα Καϊάφα υπερτερεί όπως είναι η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση. Προερχόμενη από δύο προκρίσεις, που ήρθαν με δραματικό μεν, αλλά αρκούντως πειστικό τρόπο δε, είναι φανερό πως βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους Δανούς που προκρίθηκαν με το ζόρι από την Μπερόε (0-1 εκτός και 0-0 εντός έδρας), ενώ μετρούν ισάριθμες ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει τον προβληματισμό και την απογοήτευση στη δανέζικη ομάδα και αυτό αποτυπώνεται τόσο από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της, όσο και από την πενιχρή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Σε αυτά τα δύο στοιχεία, συν τις πολλές σημειώσεις που κράτησε ο Μιχάλης Σεργίου, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το ματς με την Οντένσε και θα κάνουν την ανάλυση της αντιπάλου πιο εύκολη, θα στηριχτεί το «τριφύλλι» για να φύγει από τη Δανία με θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη λευκή ισοπαλία ή ήττα με στενό σκορ. Οι πράσινοι πιστεύουν στη νίκη και αυτήν θα κυνηγήσουν, με μανία, στο αυριανό τους ραντεβού. Αν πετύχουν τον στόχο τους, τότε οι πιθανότητες, ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ, θα αυξηθούν κατακόρυφα.