Home TOP NEWS Η πίστη του στην ομάδα και η θετική ενέργεια όλων

Η πίστη του στην ομάδα και η θετική ενέργεια όλων

Proponisi-GSP (26)


Σίγουρος πως οι παίκτες του θα παρουσιαστούν όπως τους έχει ζητήσει, παρουσιάστηκε σήμερα ο Κώστας Καϊάφας. Ο τεχνικός του τριφυλλιού φάνηκε να πιστεύει πολύ στην ομάδα του και ανέφερε πως θα πετύχει την πρόκριση εάν ακολουθηθεί το πλάνο που ετοιμάστηκε.

Ο κόουτς στη σημερινή διάσκεψη επανέλαβε πως απαραίτητο συστατικό για να φθάσουμε στην πρόκριση είναι η θετική ενέργεια και περιμένει από τον κόσμο μας την ίδια υπομονή και στήριξη που έδωσε και στους επαναληπτικούς με Ντινάμο και Γιαγκελόνια.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία έγιναν σήμερα και οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος τόνισε: «Στο γήπεδο με τη σκέψη: Πάμε να προκριθούμε, ΝΑΙ θα τα καταφέρουμε».

Η αυριανή αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00. Στο γήπεδο θα βρεθούνε πέραν των 20.000 φίλων της ομάδας μας ενώ με την Μπρόντμπι ταξίδεψαν και 23 φιλάθλοι.

Όσον αφορά τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων, ο Καϊάφας δεν έχει στη διάθεση του Γκουλόν και Ράμος ενώ κράτησε εκτός και τον Κιρμ. Από την άλλη, ο αντίπαλος του, Τόμας Φρανκ δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στους Άγγερ και Κάλεμπεργκ ενώ δεν ταξίδεψαν για προβλήματα δύο σημαντικά στελέχη της ομάδας, οι Σβαρτζ και Νόργκραντ.