Home TOP NEWS Η σημασία των ορθών επιλογών

Η σημασία των ορθών επιλογών

proponisi-batumi-b (8) - kaiafas-sergiou


H OMONOIA έχει συγκεκριμένες αδυναμίες και το τεχνικό τημ το γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό άλλωστε ο Κώστας Καϊάφας ζήτησε κονδύλι για να ενισχύσει το ρόστερ του. Εδώ και 3 μέρες ο κόουτς εξετάζει το υλικό του και παίκτες που προτάθηκαν, έτσι ώστε να πάρει αποφάσεις. Γιατί γνωρίζει τη σημασία των ορθών επιλογών.

Δεν θέλει μόνο βάθος ο κόουτς, θέλει και ποιότητα. Πολλές φορές τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Καϊάφας προτίμησε επιλογές χαμηλού ρίσκου και μένει να δούμε αν θα κάνει και αυτή τη φορά το ίδιο. Δεν μπορούμε να το ισχυριστούμε με βεβαιότητα, γιατί όταν υπάρχει Μπεμπέ και Σέρινταν τους αρπάζεις, υπάρχει όμως στη Κύπρο κάτι ανάλογο διαθέσιμο; Ο κόουτς και οι συνεργάτες του θα το εξετάσουν και θα πράξουν.

Το βέβαιο είναι ότι τους περιμένει πολλή δουλειά. ΤΟ κονδύλι που διαθέτουν δεν είναι άλλωστε μεγάλο, αφού το οικονομικό σπρώξιμο του 4ου προκριματικού δεν ήρθε ποτέ. Πρέπει με λίγα να επιλέξουν καλούς ποδοσφαιριστές, επιπέδου άνω ραφιού.. Το έχουν ξανακάνει με επιτυχία, ενώ είχαν και κάποιες επιλογές που δεν βγήκαν. Για να δούμε…