Home TOP NEWS Ο κόσμος το αξίζει, η ιστορία το προστάζει…

Ο κόσμος το αξίζει, η ιστορία το προστάζει…

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (3)


Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη έφερε αρκετές σκέψεις και περισσότερες συζητήσεις για το τι έφταιξε που η ομάδα έμεινε και πάλι μακριά από το όνειρο της συμμετοχής σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Προφανώς αν η ομάδα είχε περισσότερες λύσεις στον πάγκο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Αυτό που πρέπει να κάνουν στο «τριφύλλι» είναι έστω και τώρα να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις και να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά δίνοντας περισσότερη δυναμική στην ομάδα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Δεν πρέπει να γίνει μηδενισμός στα όσα έδειξε η ομάδα μέχρι στιγμής, αφού η αλήθεια να λέγεται, αμυντικά έδειξε πως έχει στηθεί καλά, έστω και αν από λάθη ήρθαν τα γκολ της Μπρόντμπι… Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι πως η συνολική εικόνα της άμυνας έδειξε να είναι αρκετά καλή, ωστόσο στην πορεία της σεζόν θα προκύψουν τιμωρίες και τραυματισμοί και έτσι θα πρέπει να υπάρχουν επιπλέον λύσεις.

Από εκεί και πέρα, αν έρθουν στην ομάδα δημιουργικοί ποδοσφαιριστές, που να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στα φτερά της επίθεσης και στην κορυφή τότε η ομάδα θα λύσει και το πρόβλημα που είχε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ήταν κυρίως η αδυναμία να ρίξει την μπάλα στο πλεκτό με ευκολία.

Υπάρχουν οι βάσεις και πάνω σε αυτές μπορεί να στηθεί μια δυνατή ομάδα που θα είναι ικανή να κτυπήσει το πρωτάθλημα… Αξίζει εξάλλου στον πιστό κόσμο της Ομόνοιας που δεν άφησε ποτέ μόνη της την ομάδα να γευτεί μετά από τόσα χρόνια την χαρά ενός τίτλου, ενώ η ιστορία προστάζει το «τριφύλλι» να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να κάνει αυτό που έδειξε πως είναι στο DNA του να κάνει…

Γιώργος Νικολάου / protathlima.com