Home TOP NEWS Παιχνίδια τακτικής

Παιχνίδια τακτικής

Christofi


Η περίπτωση είναι δύσκολη και η πίεση μεγάλη. Είναι το όνομα του παίκτη, είναι η Σιόν στη μέση, είναι και η δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα. Για την ώρα ΟΜΟΝΟΙΑ και Σιόν παίζουν παιχνίδια τακτικής και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Το μόνο βέβαιο είναι η αμοιβαία επιθυμία ο Δημήτρης Χριστοφή να επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την επιθυμία στη πράξη υπάρχει απόσταση όμως κι ακόμα δεν την έχουμε διανύσει.

Για την ώρα το ντηλ κολλά στη διαφορά μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Σιόν. Υπάρχουν οι 150 χιλιάδες στη μέσα, η κάθε πλευρά μένει σταθερή στη θέση της έτσι ο κάθε συμμετέχοντας κάνει το δικό του παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει οτιδήποτε, αφού η 31η Αυγούστου είναι ακόμα 10 μέρες μακριά και γίνεται προσπάθεια. Δεν μπορεί να λεχθεί ούτε πως είμαστε κοντά ούτε μακριά. Αν τα βρουν οι δυο πλευρές, ανοίγει ο δρόμος, αφού μπορεί να υπάρχει διαφορά και μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Δημήτρη, αλλά εκεί υπάρχει και πολλή καλή διάθεση.

Λίγο ακόμα υπομονή Δημήτρη!

Λίγο ακόμα υπομονή Δημήτρη και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε θέλουν, με το κόσμο να κάνει σαν τρελός! Και όλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη σου θέληση να ενταχθείς ξανά στην οικογένεια!