Home TOP NEWS Προϊόν, δυο γνωστών μας

Προϊόν, δυο γνωστών μας

velgoi-proponites


Ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά, νέο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Άντερλεχτ. Μιας ακαδημίας που τα τελευταία χρόνια, είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το κόσμο. Μπορεί ένας σοβαρός τραυματισμός να του στέρησε την εξέλιξη σε σταρ παγκοσμίου επιπέδου, είναι όμως ακόμα νεαρός και μπορεί να το πετύχει. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον, είναι πως προπονητές του στις ακαδημίες της Άντερλεχτ, ήταν οι Michel Bruyninckx (πλέον στην A.C. Milan) και Dirk Gyselinckx (RSC Anderlecht).

Αν κάνετε έρευνα για αυτούς στο διαδίκτυο, θα τους βρείτε να αναφέρονται ως “οι προπονητές του Κομπανί και του Λουκάκου” ή θα “σκοντάψετε” στα προγράμματα τους για ανάπτυξη ποδοσφαιρικού μυαλού. Όσοι όμως ασχολείστε στενά με τις ακαδημίες, θα θυμάστε και ότι πέρσι συνεργάστηκαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήρθαν στην Κύπρο και έκαναν διαλέξεις επιπέδου. Είχαν μάλιστα μιλήσει και στη κάμερα του Omonoianews.com ενώ με τα καλύτερα για το πρόγραμμα τους μας είπε ο Άντρος Αυλωνίτης.

Ένας 23χρονος, προϊόν “γνωστών” μας λοιπόν, έρχεται στη Κύπρο για να κάνει τη διαφορά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα, επίσης στηρίζει πολλά σε νεαρούς αφού ο κόουτς είναι ξεκάθαρο πως θέλει να βγάλει παίκτες. Ίσως να ήταν καλό να ξανανοίξει το κεφάλαιο συνεργασίας με τους δυο Βέλγους. Έτσι ίσως ο επόμενος Μπανιμπαγκά, να προέλθει από τα σπλάχνα μας.

Δείτε πιο κάτω ένα σχετικό βίντεο και διαβάστε τι λέγαμε για την Ακαδημία και τους Βέλγους το Νοέμβριο του 2014, πριν δηλαδή αρχίσει η ομάδα μας να χρησιμοποιεί Κύπριους. Τελικά αποδείχθηκε πως στο τιμόνι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος (Καϊάφας) και είμαστε βέβαιοι πως είναι θετικός σε οτιδήποτε βοηθά την ακαδημία.