Home TOP NEWS Κάντε την Δόξα “σκόνη”

Κάντε την Δόξα “σκόνη”

match-omonoia-salamina-kazamias (22)andre-schembri-skempri


Σκόνης θέλοντος, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τη Δόξα Κατοκωπιάς στο ΓΣΠ (Primetel, Live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα στοχεύει προφανώς μόνο τη νίκη, απέναντι σε ένα υποδεέστερο αλλά αξιόμαχο αντίπαλο που επιδιώκει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Προφανώς ο τελικός νικητής εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για να τα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες πάντως, η ομάδα μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μοιάζει με αυτήν που είδαμε από το 40΄ και μετά κόντρα στον Εθνικό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το αντιληφθήκαμε για άλλη μια φορά με τον πιο σκληρό τρόπο προ δύο εβδομάδων. Δυνατά από την αρχή λοιπόν, συγκεντρωμένα, αποτελεσματικά, να αφήσουμε πίσω μας τις αποτυχίες και να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Το ξεκίνημα της ομάδας μας ήταν σαφώς επηρεασμένο από την ευωπαϊκή αποτυχία, αλλά και τις αδυναμίες στον προγραμματισμό. Δυο εβδομάδες μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει πως πιάνει το σωστό μονοπάτι, αυτό που οδηγεί προς τα πάνω. Μόνο νίκη σήμερα, για να δούμε με πιο καθαρό μυαλό τη συνέχεια.