Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγνοήστε τα όποια λάθη

Αγνοήστε τα όποια λάθη

ag22-omonoia-aek (183)


Όπου να ‘ναι, θα ανακοινωθούν οι διαιτητές του μεγάλου ντέρμπι. Μασιάς και Δημητρίου φαντάζουν φαβορί, από κοντά και οι Τράττος, Νικολαΐδης. Όποιος κι αν οριστεί ευχόμαστε να περάσει απαρατήρητος και η απόδοση του, να είναι καρφί στην πλάτη της προκατάληψης, που οι ίδιοι οι διαιτητές με την ανομοιομορφία στις αποφάσεις έχουν δημιουργήσει.

Ακόμα και τις καλύτερες προθέσεις να έχει βέβαια, είναι πιθανόν ένας διαιτητής να κάνει λάθη. Αν αυτά δεν είναι επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα, μπορούμε να δεχθούμε πως είναι μέρος του παιχνιδιού. Και οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από αυτά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τι θα κάνει ο ρεφ, αλλά να σκέφτονται τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι για να κερδίσουν. Άνθρωποι είναι, καταλαβαίνουμε πως δεν ζητούμε το πιο εύκολο πράγμα, τα όποια νεύρα όμως απλά θα τους θολώσουν το μυαλό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να πάρει αύριο μια σημαντική νίκη. Ευχόμαστε ξανά, οι διαιτητές να κάνουν άψογη δουλειά και να μην σχολιαστούν καν. Ότι κι αν κάνουν αυτοί όμως, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει με το τέλος του 90λέπτου τα έδωσαν όλα, έκαναν ότι μπορούσαν. Και ο μόνος τρόπος να το καταφέρουν είναι να είναι συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό όλο το ματς.