Home TOP NEWS Οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις

Οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις

Είτε προκρινόμασταν είτε όχι, δύο επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις ήταν δεδομένες. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήρθε απλά να αναδείξει έντονα συγκεκριμένες αδυναμίες και πλέον περνάμε σε φάση διορθωτικών κινήσεων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 13 ξένους/κοινοτικούς εγγεγραμμένους στο ρόστερ, έτσι έχει περιθώριο να αποκτήσει άλλους δύο. Ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις το ρόστερ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σίγουρα διαφορετικό.


Οι πληροφορίες λένε πως το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφεται αυτή τη στιγμή σε ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (6άρι-8άρι) και ένα κεντρικό αμυντικό. Τα λάθη σε αυτές τις θέσεις στοίχισαν στην Ευρώπη, ενώ τουλάχιστον στην άμυνα υπάρχει και ποσοτικό κενό, αφού η ομάδα διαθέτει πίσω από τους Όρσουλιτς και Μπρούνο, μόνο τους νεαρούς Κονομή και Γιόργκενσεν. Πρόκειται δε για θέσεις κλειδιά, που μας έχουν πληγώσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κοιτάζει παράλληλα και για ακραίο που να μπορεί να βοηθήσει και σαν δεύτερος επιθετικός. Αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο δυο θέσεις, οπότε αν δεν αποχωρήσει κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί κάποια από τις μεταγραφές που αναφέρουμε στην προηγούμενη παράγραφο για να πάρει ακραίο. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσει αν θα μείνει μόνο στις δυο που δικαιούται, ή να αποχωρήσει κάποιος.