Home TOP NEWS Βελτίωση μέσω των φιλικών

Βελτίωση μέσω των φιλικών

Οι συνθήκες ενός φιλικού αγώνα, σπάνια θυμίζουν αυτές ενός επίσημου παιχνιδιού. Θα προτιμούσαμε λοιπόν για ακόμα ένα λόγο, το μοντάρισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει πρωταθλήματος να ερχόταν μέσω ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, έτσι ο Τζον Κάρβερ θα πρέπει να δουλέψει ότι θεωρεί πως χρειάζεται βελτίωση στις προπονήσεις και να απαιτήσει να το δει στα φιλικά παιχνίδια. Μέσω αυτών η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να παρουσιαστεί έτοιμη.


Ασφαλώς κάποιες από τις διορθώσεις θα έρθουν μέσω προσθηκών, όσο ποιοτικοί κι αν είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν όμως, πρέπει να ενταχθούν στο σύνολο. Παράλληλα ποδοσφαιριστές που μπήκαν καθυστερημένα στην ομάδα θα μπορέσουν μέσω αυτών των αγώνων να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους και να εμφανιστούν έτοιμοι στη πρεμιέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βατό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές και επιβάλλεται να το εκμεταλλευτεί.

Τα φιλικά, αποτελούν ευκαιρία τόσο για το Κάρβερ όσο και για τους καινούριους να γνωρίσουν το επίπεδο του παγκυπρίου πρωταθλήματος και πιθανότατα τον τρόπο που θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια εναντίων μας οι μικρές ομάδες. Σίγουρα δεν είναι όσο ανταγωνιστικά και απαιτητικά είναι τα επίσημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.