Home TOP NEWS «Με την ορμή και τη δύναμη της ιστορίας»

«Με την ορμή και τη δύναμη της ιστορίας»

152045


Προωθητικό βίντεο για τις επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου κυκλοφόρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ενημέρωσε για την παρουσίαση της 1ης εμφάνισης, αλλά και πότε θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου για αγορά. Αναλυτικά:

Με πρωταγωνιστές τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωτήρη Καϊάφα και τον Άγγλο επιθετικό της ομάδας μας, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, κυκλοφορεί το προωθητικό βίντεο για τις νέες επίσημες εμφανίσεις.

“Με την ορμή και τη δύναμη της ιστορίας”, η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει σε νέες νίκες, νέες επιτυχίες και νέες στιγμές δόξας. Η σύνδεση με τις χρυσές εποχές των δεκαετιών 70΄ και 80΄ γίνεται με τη 2η επίσημη εμφάνιση, η οποία από οπτικής πλευράς θυμίζει τη φανέλα που χρησιμοποιούσε η ομάδα μας σε αυτήν τη χρονική περίοδο και η οποία έχει συνδεθεί με κατακτήσεις τίτλων, με ιστορικά ρεκόρ και με μεγάλες επιτυχίες.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον πολυεθνικό κολοσσό αθλητικών ειδών, PUMA, θα τεθούν στη διάθεση των χιλιάδων φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016.

Διευκρινίζεται πως, από την Πέμπτη (25/08) θα τεθεί στη διάθεση του κόσμου η 2η επίσημη εμφάνιση. Η 1η επίσημη εμφάνιση θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου και ακολούθως θα είναι διαθέσιμη προς πώληση.

Πιο κάτω το προωθητικό βίντεο για τις επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2016-17: