Home TOP NEWS Match Report: Τραγική

Match Report: Τραγική

 


Δεν περιγράφεται με λόγια το πόσο απογοήτευσε απόψε τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι ήταν κοντά σε μεγάλο ρεζιλίκι όμως ευτυχώς ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έσωσε λίγο από την ιστορία.

Α’ Ημίχρονο
Δεν ήταν καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος και είχε φτιάξει μόλις 2 φάσεις για γκολ έναντι 4 της αντιπάλου της που έβρισκε τρόπο να πατήσει περιοχή εύκολα. Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης προκλήθηκε σύγχυση στην άμυνα μας και ο Παντελιάδης παραλίγο να έστελνε την μπάλα στην εστία του Παναγή. Στο επόμενο 10λεπτο προσπάθησε η ομάδα μας με τον Σέρινταν να φτιάξει κάτι όμως ο Καϊρίνος ήταν σε ετοιμότητα και δεν επέτρεψε να γίνει φάση. Στο 12΄και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, ήρθε η πρώτη φάση για την Καρμιώτισσα. Ο Παναγή απέκρουσε σε κεφαλιά στην περιοχή (η φάση προήλθε από οφσάιντ) ενώ και στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σταμάτησε τους αντιπάλους σε σουτ. Στην αντεπίθεση στην ίδια φάση ο Αγκάγιεφ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κάθετη πάσα όμως ο Καϊρίνος ήταν ξανά σε ετοιμότητα και έκανε έξοδο. Στο 17ο λεπτό η Καρμιώτισσα είχε την ευκαιρία για γκολ όμως το οριζόντιο δοκάρι του Παναγή έσωσε την πράσινη άμυνα για… ένα δίλεπτο όμως αφού ήρθε τελικά το γκολ για την ομάδα των Πολεμιδιών στο 19′. Χωρίς να πιεστεί ο Όρντος γύρισε και σούταρε μπροστά από τον Νασιμέντο και η μπάλα κατέληξε στην εστία μας. Στο επόμενο δεκάλεπτο προσπάθησε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει ρυθμό και κατάφερε μετά από ατομική προσπάθεια του Σάκη Κύπρου να κερδίσει πέναλτι στο 28′. Ο Κίλιαν Σέρινταν ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα καθώς ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 34′ ο Αγκάγιεφ έφτιαξε την πρώτη σοβαρή φάση για την ομάδα μας, όταν μπήκε στην περιοχή, πέρασε δύο αμυντικούς και έκανε το σουτ που πήγε πάνω από την εστία. Στο 37′ ο Κωνσταντινίδης προσπάθησε με σουτ να φέρει κάτι καλό, αλλά ήταν άστοχο, όμως άστοχο ήταν και το σουτ για την Καρμιώτισσα στο επόμενο λεπτό. Στο 38′ ο Κίλιαν Σέρινταν μπήκε με προϋποθέσεις στην περιοχή, πέρασε τον Καϊρίνο, ήταν όμως από πλάγια και πρόλαβε αμυντικός το πλασέ.

Β’ Ημίχρονο
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο την ομάδα του ο Τζον Κάρβερ αφού ήλπιζε πως οι πρώτοι 11 θα έβρισκαν ρυθμό. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους ζήτησε να κάνουν επιθετικό παιχνίδι και ήρθαν δύο φάσεις στο 47ο και 48ο λεπτό με Κύπρου (σουτ) και Μαργκάσα (προβολή) όμως ο Καϊρίνος δεν απειλήθηκε σοβαρά. Στο 52′ ο Φλορέσκου εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ εκτός περιοχής, δεν ήταν όμως δύσκολο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και όσο περνούσαν τα λεπτά η Καρμιώτισσα έπαιρνε τον αέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξανά και απείλησε δύο φορές πριν τελικά σκοράρει ξανά στο 55. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Ταραλίδης με το κεφάλι νίκησε τον Παναγή και την άμυνα μας και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Και οι αντιπάλοι δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 57′ με τον παίκτη που άνοιξε το σκορ μπορούσαν να κάνουν τρία τα γκολ τους, όμως η κεφαλιά του πήγε έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Τζον Κάρβερ έκανε τρεις αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα και άλλαξε και το σύστημα σε 4-4-2 με τους Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ στην κορυφή όμως φάση δεν ερχόταν. Τελικά μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες το γκολ ήρθε στο 74′ με τον Ντάρμπισαϊαρ να σπρώχνει την μπάλα με το σώμα μετά από φάση που έφτιαξε ο Σέρινταν με κεφαλιά και δοκάρι. Το γκολ δεν πανηγυρίστηκε αφού η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική. Ένα πεντάλεπτο μετά ο Ματ σκόραρε ξανά και έβαλε για πρώτη φορά σε θέση οδηγού την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γκολ πανηγυρίστηκε λίγο. Το ίδιο έγινε και στο 4ο γκολ που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ρενάτο Μαργκάσα με δυνατό σουτ μετά από κακή έξοδο του Καϊρίνου στο 87′.

Συμπερασματικά
Η χειρότερη ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε, χρειάστηκε να κάνει αλλαγές σαν σε βιντεοπαιχνίδι και επιλογή νέου συστήματος για να βρει τελικά τον τρόπο να φθάσει στη νίκη. Αποφύγαμε μεγάλο ρεζίλι απόψε αφού θα δίναμε τη χαρά σε άλλη μία ομάδα που δεν υπάρχει. Ο κόσμος ξέσπασε ξανά και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο.