Home TOP NEWS Νεκτάριε, άλλο περιτομή άλλο επιτομή

Νεκτάριε, άλλο περιτομή άλλο επιτομή

 


Υπήρχαν τόσα βραβεία να τους δώσουν. Άλλωστε μετράνε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Το χθεσινό όμως βραβείο για ομάδα fair play πραγματικά είναι προκλητικό και λογικό είναι ο φίλαθλος κόσμος να σκέφτεται πως έλαβε αποκλειστικά χώρα για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το πρόγραμμα του Αποέλ που ήδη παίζει Ευρώπη. Καθώς και να επιβεβαιώσει πως οι αδυναμίες παραδοσιακών ομάδων να τους ακολουθήσουν οικονομικά, τους έχουν εδραιώσει για τα καλά στην ομοσπονδία.

Μα τι άλλο να σκεφτεί ο μέσος φίλαθλος όταν μιλάμε για ομάδα που ενεπλάκη σε συζητήσεις και συμφώνησε με τον προπονητή του βασικού αντιπάλου του, ενώ το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη; Για την ομάδα της οποίας παίκτης την περίοδο για την οποία βραβεύεται έδειξε το μεσαίο δάκτυλο σε διαιτητή και άλλος του είπε αγγλικά να πάει να γ@μηθεί; Για την ομάδα που η ομοσπονδία έλαβε φάκελο για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πρόσφατα; Για την ομάδα που όλοι θεωρούν πως έχει ασυλία στις κάρτες; Πραγματικά η ανάδειξη του Αποέλ σε ομάδα fair play είναι το ίδιο προκλητική με όλες τις προηγούμενες του Εθνικού Άχνας. Ομάδες που όλοι θεωρούν βρώμικες, εκτός από τη μαμά τους την ΚΟΠ.

Όσο για τις απαντήσεις που έδωσε ο Πετεβίνος με το νερόβραστο ψεσινό tweet του (φανερά απροετοίμαστος Νεκτάριε) και τις σημερινές καθαρογραμμένες δηλώσεις του; Τι να τα κάνεις τα επιχειρήματα Νεκτάριε; Ρίχνεις ένα “Τσάππιο ΛΛι” ένα “ομίλοι” και είσαι κομπλέ. Φάκελοι; “Τσάππιο Λλι”. Πρωταθλήματα με πέναλτι στα όρθια; Τσάππιο Λλι. Μεθοδεύσεις με ομοσπονδία και κυβερνητικούς φορείς; “Τσάππιο Λλι”. Ρίχνουν και ένα “χόχοι” οι φλώροι και ξεμπέρδεψαν.

Επιπλέον, ένα tweet, Νεκτάριε, δεν μπορεί να αποτελεί περιτομή του λαϊκισμού, αλλά επιτομή. Άλλο η επιτομή, Νεκτάριε και άλλο η περιτομή.

Αν το tweet της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λοιπόν, είναι η επιτομή του λαϊκισμού, εσείς με τις άνευ επιχειρημάτων απαντήσεις σας που κλασσικά περιλαμβάνουν ομίλους και “Τσάππιο Λλι”, έχετε καταντήσει πιο γραφικοί και από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Και η πραγματικότητα είναι πως μόνο τα αυτιά των οπαδών σας χαϊδεύετε. Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν πώς γίνατε μόνιμοι πρωταθλητές για να διεκδικείται και “Τσάππιο Λλι” κάθε χρόνο. Και το γεγονός πως μετά από τόσα “Τσάππιο Λλι” και επιτυχίες νιώθετε την ανάγκη να απαντάτε στην ΟΜΟΝΟΙΑ φανερώνει απλά το μέγεθος του κόμπλεξ κατωτερότητάς σας που έχετε απέναντι μας και των ψυχολογικών σας που εκτείνονται σε βάθος δεκαετιών.