Home TOP NEWS Πέρασαν στους “8” Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Πέρασαν στους “8” Ολυμπιακός και ΑΕΚ


Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πήραν Ολυμπιακός Λευκωσίας και ΑΕΚ Λάρνακας, έπειτα από δεύτερη νίκη που σημείωσαν αμφότερες οι δύο ομάδες επί των Εθνικού Άσσιας και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών αντίστοιχα. Στους “8” και η ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετά από δύο ισοπαλίες κόντρα στον Εθνικό πήρε την πρόκριση λόγω του εκτός έδρας γκολ. Αυτά όσα αφορούσαν επαναληπτικού αγώνα, αφού στο ΓΣΠ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι το Αποέλ πήρε μικρό προβάδισμα έναντι της Σαλαμίνας.

Στον επαναληπτικό που έγινε στο ΓΣΖ, η ΑΕΚ έριξε “6άρα” στην Καρμιώτισσα, περνώντας στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 8-2. Χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο, “καθαρίζοντας” το ματς και την υπόθεση πρόκριση, σημείωσε ο Τρισκόφσκι. Για την ΑΕΚ σκόραρε επίσης ο Εγγλέζου δύο φορές και ο Τρουγιόλς μια. Το τέρμα της ομάδας των Πολεμιδιών πέτυχε ο Πάντος.

Στο Μακάρειο, ο τυπικά φιλοξενούμενος Ολυμπιακός πέρασε πανηγυρικά στους “8” του Κυπέλλου με δεύτερη νίκη, επικρατώντας 3-0 του Εθνικού Άσσιας. Και τα τρια γκολ τους επαναληπτικού τα πέτυχε ο Βαλάντης Καπαρτής. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Λευκωσίας είχε κερδίσει με 2-0.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Εθνικός Άσσιας – Ολυμπιακός 0-3
Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
Καρμιώτισσα-ΑΕΚ Λάρνακας 1-6
Αποέλ-Νέα Σαλαμίνα 2-1 (πρώτος αγώνας)