Home TOP NEWS Δηλώσεις Δημητρίου για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας

Δηλώσεις Δημητρίου για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας

 


Τα κύρια σημεία της σημερινής ραδιοφωνικής παρέμβασης του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου, φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Πιο κάτω οι δηλώσεις που έκανε:

• Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Δεν χωρεί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου ώστε να βελτιώσουμε την προοπτική μας για έξοδο στην Ευρώπη. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστεύουν στη νίκη και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να την πετύχουν. Περιμένουμε βελτιωμένες επιδόσεις στην ανασταλτική λειτουργία, περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ενώ δημιουργικά θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ουσιαστικοί».

• Για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Μεγάλο πλην για εμάς θα είναι το σχεδόν άδειο γήπεδο, όμως αυτό που θέλουμε από την ομάδα μας είναι να παίξει και για τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα παρακολουθούν την προσπάθειά τους εκτός γηπέδου. Παρά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ, έχουν συνταξιούχοι (άνδρες και γυναίκες πέραν των 65 ετών), παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από την μητέρα τους, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα».

• Για τους τραυματίες, δήλωσε: «Ο Άρνασον έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Κατελάρης έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση τις τελευταίες μέρες και θα δούμε κατά πόσον θα προλάβει ή όχι τον αυριανό αγώνα. Παραμένει αμφίβολος. Σήμερα, επίσης, θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή στην αποστολή του Στεφάν Αζίζ. Εκτός για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Φλορέσκου, οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα».

• Στο κεφάλαιο νέος προπονητής και ευρύτερα για τη διαμόρφωση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ανδρέας Δημητρίου είπε: «Όπως έχουμε πει ξανά, δεν θα εγκλωβιστούμε σε χρονοδιαγράμματα. Ζητούμενο είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές και όχι βεβιασμένες κινήσεις. Στόχος του ΔΣ είναι να καταλήξει στις κατάλληλες επιλογές για τις ανάγκες, τις συνθήκες και τους στόχους της ομάδας. Οι επιλογές αυτές να ενταχθούν στο μοντέλο με το οποίο θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όταν με το καλό καταλήξουν οι προσπάθειες, θα μπορέσουμε να επεκταθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες».

• Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου βόλεϊ: «Είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα πετόσφαιρας, καθώς θα διεκδικήσει το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο και πέμπτο στην ιστορία της. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00, στην κλειστή αίθουσα “Κίτιον”. Έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, τα οποία θα διατίθνεται από τις 15:00 μέχρι τις 16:30 από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”».