Home TOP NEWS Ο Νταμπίζας για την αυτοκριτική

Ο Νταμπίζας για την αυτοκριτική

Μετά τον απολογισμό του, ο Νίκος Νταμπίζας κατηγορήθηκε πως δεν έκανε καθόλου αυτοκριτική. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απάντησε στις κατηγορίες, δημοσιεύοντας κομμάτι συνέντευξης του στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” στο οποίο παραδεχόταν πως έκανε και λάθη. Είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νταμπίζας:


“Σαφώς και έχω κάνει λάθη. Το λάθος για μένα είναι το πρώτο στάδιο της επιτυχίας. Αν δεν κάνεις λάθη δεν θα πετύχεις ποτέ, φτάνει να μην τα επαναλάβεις. Το θέμα είναι πως ερμηνεύει ο κάθε ένας το λάθος. Για μένα το λάθος είναι μέρος της δουλειάς και δείχνει πως λαμβάνονται αποφάσεις. Δεν διεκδικώ το αλάθητο σε καμία περίπτωση.”

Η άποψη μας παραμένει η ίδια, από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε τον απολογισμό του. Παρά να εστιάζουμε στο αν παραδέχτηκε τα λάθη του, είναι πιο ωφέλιμο να διαβάσουμε με προσοχή όλα όσα είπε και να προβληματιστούμε. Ένας άνθρωπος που έζησε από μέσα την ΟΜΟΝΟΙΑ τους τελευταίους μήνες, εξέφρασε κάποιες θέσεις και κατά την άποψη μας, άγγιξε και σημαντικά κομμάτια των προβλημάτων μας. Αυτά να δούμε και όχι αν ανέλαβε ευθύνη για το Νασιμέντο.