Home TOP NEWS Όποιος κι αν είναι, θα θέλει Ευρώπη

Όποιος κι αν είναι, θα θέλει Ευρώπη

 


Είναι απόλυτα φυσιολογικό, το ενδιαφέρον του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μονοπωλεί το θέμα του νέου προπονητή, του νέου τεχνικού διευθυντή, του μοντέλου γενικά που θα ακολουθήσει του χρόνου η ομάδα. Πάμπος Χριστοδούλου, Τιμούρ Κετσμπάια, Νεόφυτος Λάρκου, Μάριο Μπέιν, Αντρέ Πάους και Ρενέ Μιούλεστιν είναι τα ονόματα που έχουν γραφτεί για τη θέση του προπονητή ενώ να είστε σίγουροι, πως έχουν προταθεί τουλάχιστον άλλοι τόσοι, αν όχι και περισσότεροι.

Όποιος κι αν προσληφθεί πάντως, είναι βέβαιο πως θα θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Και για να το πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ανεξάρτητα από το κύπελλο, πρέπει να τερματίσει στην 3η θέση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στην 5η θέση. Κι αν η ΑΕΛ μοιάζει αυτή την στιγμή πιο προβληματική από εμάς, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα που είναι στην 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Ειδικά ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα το τελευταίο δίμηνο και ξεκάθαρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει υπέρβαση για να τον φτάσει, με δεδομένη και τη διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες.

Έστω και αργά, πρέπει να κάνει υπέρβαση λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να αρχίσει να το πράττει, από αυτή κιόλας την εβδομάδα και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Σε ένα γήπεδο που πριν από 3 εβδομάδες ταπεινώθηκε, η ομάδα μας επιβάλλεται να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και αποφασιστικότητα για την νίκη που ενδέχεται να την ανεβάσει μια θέση και σίγουρα θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι της διεκδίκησης των θέσεων που οδηγούν απευθείας στην Ευρώπη.