Home TOP NEWS Η αποστολή για το “διπλό” στη Λάρνακα

Η αποστολή για το “διπλό” στη Λάρνακα

 


Με ένα και μοναδικό σκοπό πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ, να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν πως απέναντι τους θα έχουν μια θεωρητικά αδιάφορη ομάδα, αφού βαθμολογικά είναι πολύ πίσω, αλλά αυτό ίσως κάνει πιο επικίνδυνο το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς άγχος, σε αντίθεση με το “τριφύλλι” που με τίποτα δεν θέλει να έχει απώλειες βαθμών.

Η ομάδας μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και το τεχνικό τιμ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ονησίφορο Ρουσιά που ταλαιπωρείται από ίωση. Απών θα βρίσκεται και ο Άρης Σοϊλέδης, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Αντρέα Παναγιώτου, Μάριο Δημητρίου, Καρλίτος, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Κάρι Άρνασον, Λούκα Βύντρα, Αντρέα Φραγκέσκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Μπλάτι Τουρέ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Τζιόρτζ Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Στεφάν Αζίζ, Κλέιτον, Σάκη Κύπρου, Δημήτρη Χριστοφή, Δήμος Χαντζάρα, Ανδρέας Κατσαντώνη και Ματ Νταρμπισάιαρ.

https://www.instagram.com/p/BTbqqYDgWOo/

https://www.instagram.com/p/BTbsrEDAHN0/