Home TOP NEWS Για την ώρα βλέπει τη σωτηρία της Τοντέλα

Για την ώρα βλέπει τη σωτηρία της Τοντέλα


Τελειωμένη θεωρούν στην Πορτογαλία την μεταγραφή του Τζαΐλσον Αραούχο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως ανέφερε χθες η “Abola”, το μέλλον του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ομάδα μας, αφού με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα επισημοποιηθεί και η μετακίνηση του στην Κύπρο. Ο Τζαΐλσον λοιπόν αν επαληθευτούν οι πληροφορίες σε Κύπρο και Πορτογαλία θα είναι και του χρόνου συμπαίκτης με τον Μαμαντού Καντέ.

Για την ώρα πάντως παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του και φρόντισε να το δείξει με χθεσινοβραδινή ανάρτηση του στα Social Media. “Πάμε για μια ακόμα ευλογημένη εβδομάδα” έγραψε χαρακτηριστικά, αφού η Τοντέλα θέλει νίκη επί της Μπράγκα και ταυτόχρονα ήττα της Μορεϊρένσε από την Πόρτο για να καταφέρει να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Με το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όλα φαίνεται πως θα πάρουν τον δρόμο τους και ο ποδοσφαιριστής θα βάλει πράσινα.

Όσον αφορά τώρα τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτης, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ετοιμάσαμε πιο κάτω, πρόκειται για βραζιλιάνικο μπακ. Αρέσκεται να επιτίθεται, έχει πολύ καλή τεχνική, είναι ταχύς και κτυπάει μάλιστα τα πέναλτι της ομάδας του. Για τις αμυντικές του επιδόσεις, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο, αφού τα βίντεο δεν είναι κατατοπιστικά.