Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Είμαστε καλύτεροι από το Αποέλ”

“Είμαστε καλύτεροι από το Αποέλ”


Στο Ράδιο Active μίλησε ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21 επί του Αποέλ Δήμος Χαντζάρας. Ο νεαρός Ελλαδίτης πέτυχε δυο γκολ και σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Οι δηλώσεις του πιο κάτω:

«Κερδίσαμε το κύπελλο και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Αποέλ και δίκαια κερδίσαμε το τρόπαιο. Είχε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο. Και το αφιερώνουμε σε αυτόν γιατί έχει χρόνια να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ έναν τίτλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ  είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μία μεγάλη πρόκληση και πιστεύω του χρόνου να πάρω τις ευκαιρίες μου στην πρώτη ομάδα. Φέτος ήμουν 5 φορές στην αποστολή. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό στην ομάδα μας, στις άλλες ομάδες δεν είναι το ψηλό.

Ναι, θα ήθελα να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Φέτος, είχαμε άλλους στόχους στην αρχή, πιστεύω πως έπρεπε να πάρω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ. Στόχος μου είναι να ξεκινήσω προετοιμασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να πάρω τις ευκαιρίες που πρέπει. Θα δούμε με τον νέο προπονητή τι θα γίνει. Η θέση μου είναι εξτρέμ, αλλά αγωνίζομαι και ως δεκάρι. Ο Νταμπίζας ήταν αυτός μου είπε να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν ο κύριος λόγος που ήρθα».