Home TOP NEWS Υποβιβασμός για Καρμιώτισσα – Οι 14 ομάδες του επόμενου Πρωταθλήματος

Υποβιβασμός για Καρμιώτισσα – Οι 14 ομάδες του επόμενου Πρωταθλήματος


Την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε η Καρμιώτισσα, που παράλληλα είδε τη Δόξα να κερδίζει τον Εθνικό Άχνας, αποχαιρετώντας έτσι την Α’ Κατηγορία. Η ομάδα των Πολεμιδιών έμεινε στο -3 από τη Δόξα, που ακόμη και να την φτάσει στην τελευταία αγωνιστική, πάλι θα παραμείνει ουραγός αφού υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μια χρονιά κράτησε λοιπόν η παρουσία της Καρμιώτισσας στα… μεγάλα σαλόνια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν 1-0, με σκόρερ τον Μακρίεφ στο 82′. Στο άλλο ματς η ομάδα της Κατωκοπιάς “μεταμορφώθηκε” ακόμη μια φορά (από την έναρξη της β’ φάσης) σε ομαδαρά, διασύροντας τον Εθνικό Άχνας στο “Δασάκι” επικρατώντας με 4-0. Ο Γκόμες άνοιξε το σκορ στο 39′, ο Λεονάρντο στο 51′ διπλασίασε τα τέρματα της προσφυγικής ομάδας και ο Κάστρο στο φινάλε πέτυχε ακόμη δύο τέρματα.

Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο αναμετρήσεων:

Μετά τα σημερινά δεδομένα λοιπόν, στο επόμενο Πρωτάθλημα, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, θα συμμετέχουν οι: ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνας, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Αποέλ, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος FC, Εθνικός Άχνας, Ερμής, Άρης, Αλκή Ορόκλινης και Δόξα.