Home TOP NEWS Πλέον μοιάζει λαϊκή απαίτηση

Πλέον μοιάζει λαϊκή απαίτηση

Από τη φετινή χρονιά, ο κόσμος έχει μπουκτίσει. Ο τελευταίος μήνας ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι που γέμιζε τα τελευταία χρόνια και η αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη το επιστέγασμα. Λίγες μέρες μετά, 11 μικροί με τα πράσινα και τα άσπρα, γονατούσαν τον αιώνιο αντίπαλο τους κατακτώντας το κύπελλο στους u21. Μια ομάδα που είχε εξαιρετική παρουσία και στο πρωτάθλημα παρότι πολλές φορές αναγκάστηκε να στερηθεί παίκτες της που ανέβαιναν στους άντρες.


Φυσιολογικό λοιπόν, είναι ο κόσμος που δεν θέλει άλλο να βλέπει αδιαφορία, να ζητά στο αυριανό τελευταίο παιχνίδι να δει όσο περισσότερους από αυτούς γίνεται. Κατακρίβιαν σαν λαϊκή απαίτηση φαίνεται να είναι, που εκφράστηκε μέσω ανακοίνωσης των οργανωμένων. Να ξεκινήσουν όλοι είναι φυσικά σχεδόν αδύνατο, να παίξουν όμως αρκετοί, να ζήσουν την εμπειρία του να φοράς το τριφύλλι της αντρικής ομάδας στο στήθος, γίνεται.

Ποιος ξέρει άλλωστε, μπορεί αυτό το βίωμα να αποτελέσει έξτρα κίνητρο για δουλειά, για προσπάθεια, για βελτίωση στον μακρύ δρόμο που κάνουν για καθιέρωση. Αυτό θέλουμε να δούμε όλοι κιόλας, περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να τα καταφέρνουν.