Home TOP NEWS Ρευστό το σκηνικό με τη Cytavision

Ρευστό το σκηνικό με τη Cytavision

Όλα ρευστά φαίνεται πως είναι σχετικά με την καταρχήν συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Cytavision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2019-2022. Παρότι διαφάνηκε πως επιτεύχθηκε συμφωνία (υπήρχε μάλιστα πληροφορία για προσύμφωνο) προκύπτει πως η Cyta δεν έχει καλέσει την ΟΜΟΝΟΙΑ εντός του προσφυμφωνημένου πλαισίου για να υπογράψουν τα τελικά συμβόλαια.


Ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αυτό, ήταν γιατί από τη Cytavision ζητούσαν εγγυήσεις για το αν θα υπάρχει το 2019 το σωματείο και χαρτί απελευθέρωσης από την PrimeTel αν και τέτοιοι όροι δεν υπήρχαν στην αρχική συμφωνία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίζονται εκνευρισμένοι από την εξέλιξη και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ομάδα να είναι στη μέση πολιτικών παιχνιδιών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ περίμενε πώς και πώς την συμφωνημένη προκαταβολή (600 χιλιάδες) και η εξέλιξη έχει φέρει απογοήτευση. Γίνεται πλέον σκέψη για καταγγελία για αθέτηση συμφωνίας αν και τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Δεν αποκλείεται άλλωστε η Cytavision να επιστρέψει και να ολοκληρώσει την συμφωνία. Όλα μοιάζουν στον αέρα.