Home TOP NEWS Ανεβαίνει η ένταση στον προγραμματισμό

Ανεβαίνει η ένταση στον προγραμματισμό

 


Καντέ, Τζαΐλσον, Κανού, Κάι και όπως όλα δείχνουν και ο Λεάντρο Γκονζάλες, πρέπει να θεωρούνται παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο προγραμματισμός της ομάδας μας για λίγο είχε σιγήσει, τα τελευταία 24ωρα όμως εξελίσσεται σε πλήρη ισχύ. Τα επόμενα μάλιστα, αναμένουμε πως θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Η επιτροπή που χειρίζεται τα θέματα προγραμματισμού είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και το νούμερο των μεταγραφών θα ανέβει άμεσα.

Για αυτούς που κινείται πιο έντονα γράψαμε από χθες. Ο Πιτ Φελτχάουζεν είναι ο μεγάλος πόθος για τον άσσο και δέχεται πιέσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να βάλει την πλατιά του. Στα χαφ, η μάχη δίνεται μεταξύ Μάριο Μπολάτι (που είναι θετικός να έρθει) και ενός παίκτη που δεν έχει διαρρεύσει και που αποτελεί στόχο του κόουτς για χρόνια. Εντός 48 ωρών θεωρούμε πως θα λήξει και αυτό το μίνι σήριαλ. Και είναι σαφές πως ο Πάμπος θέλει παίκτη της διαφοράς και για εκεί.

Από κει και πέρα, ο κόουτς αναζητεί άμεσα τους εκλεκτούς του για το κέντρο της άμυνας αλλά και της επίθεσης. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, κάποια ονόματα έχουν διαρρεύσει (π.χ. Σανκαρέ), για την ώρα όμως μόνο ο Πάμπος και οι συνεργάτες του ξέρουν ακριβώς ποιους και τι θέλουν. Ποια χαρακτηριστικά δηλαδή θέλουν να πάρουν από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Να τονίσουμε ότι δεν ψάχνει μόνο 4 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά περισσότερους, οπότε μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει εξέλιξη.