Home TOP NEWS Πάει Αμπερντίν ο Άρνασον

Πάει Αμπερντίν ο Άρνασον

Το ενδιαφέρον της σε πρόταση μετουσίωσε η Αμπερντίν. Οι Σκωτσέζοι είδαν ζεστά την περίπτωση του Κάρι Άρνασον και έκαναν επίσημη πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ποσό που περιλαμβάνει αυτή ικανοποίησε την ομάδα μας, έτσι ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για Σκωτία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον είναι έτσι υποχρεωμένη να ψάξει για 3 κεντρικούς αμυντικούς, αφού ως γνωστόν ο Κάι τραυματίστηκε σοβαρά.


Ο Άρνασον εξέφρασε δημόσια με δηλώσεις του την επιθυμία να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Αμπερντίν. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο ο προπονητής, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας είχαν συνομιλία μαζί του και του εξήγησαν πως θέλουν να παραμείνει και θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο ίδιος τόνισε πως το καταλαβαίνει, όταν όμως ήρθε η πρόταση της Αμπερντίν, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αφού το ποσό που δίνουν οι Σκωτσέζοι ικανοποίησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο σύλλογος έδωσε το “ΟΚ” για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Εντός της ημέρας περιμένουμε εξελίξεις επί του θέματος. Η ουσία είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου ουσιαστικά καλείται να φτιάξει το κέντρο της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την αρχή. Κανείς όμως δεν μένει με το ζόρι.