Home TOP NEWS Με 24 παίκτες η αποστολή για την Κρήτη

Με 24 παίκτες η αποστολή για την Κρήτη

 


Με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης ταξιδεύει το πρωί του Σαββάτου η ΟΜΟΝΟΙΑ, για το φιλικό με τον ΟΦΗ, έχοντας στην αποστολή της 24 ποδοσφαιριστές. Θα είναι συνολικά το ένατο φετινό φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι “πράσινοι”, πριν το πρώτο επίσημο για το Πρωτάθλημα.

Ο Πάμπος στην Κρήτη δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπλάτι Τουρέ και Στεφάν Αζίζ. Ο κόουτς παίρνει μαζί με την ομάδα και τον Ράφα Λόπες χωρίς φυσικά να τον υπολογίζει για το ματς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κωνσταντίνος Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Ανδρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Τζαΐλσον Αραούχο, Φαμπρίσιο, Ανδρέας Φραγκέσκου, Γουίλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα, Φάνος Κατελάρης, Άλεξ Σοάρες, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Δημήτρης Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Ανδρέας Κατσαντώνη, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί το Σάββατο (27/08) στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, στις 22:50.