Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής

 


Σε τέσσερις δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με τη δράση να ξεκινάει σήμερα και να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. Το Σάββατο το μεγαλύτερο μέρος, με τρεις αγώνες και ξεχωρίζει το Λεμεσιανό ντέρμπι, ενώ την ίδια μέρα αγωνίζεται η ομάδα μας.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα στη Λεμεσό, με τον Άρη να υποδέχεται το Αποέλ. Αύριο, στο πρώτο ματς της μέρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Αλκή στις 18:00, με τους νεοφώτιστους να δείχνουν μέχρι τώρα πως έφτιαξαν καλή ομάδα αλλά φαβορί για τη νίκη είναι το “τριφύλλι”. Μια ώρα αργότερα η ΑΕΛ ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, σε ένα ματς τριπλής παραλλαγής και όλη η πόλη βρίσκεται ήδη στο πόδι. Στη Λάρνακα η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ακόμη την πρώτη νίκη, ενώ οι “κιτρινοπράσινοι” θέλουν επιστροφή στις νίκες.

Την Κυριακή ο ουραγός Ερμής αντιμετωπίζει στο ΓΣΖ τον Εθνικό Άχνας και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το “τρίποντο”, με καμία να μην θέλει τίποτα λιγότερο. Την ίδια ώρα στη Λευκωσία ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πάφος FC, με αμφότερες τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες και το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος, τη Δευτέρα, η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με την πρωτοπόρο Ανόρθωση να φιλοξενεί τη Δόξα, που παρουσιάζεται έτοιμη για όλα φέτος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα CYTA:

Παρασκευή 22/09/2017
19:00 Άρης-Αποέλ (Cytavision Sports 1)

Σάββατο 23/09/2017
18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή (Primetel)
19:00 ΑΕΛ-Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)
20:00 Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ (Cytavision Sports 7)

Κυριακή 24/09/2017
18:00 Ερμής-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)
18:00 Ολυμπιακός-Πάφος FC (Cytavision Sports 2)

Δευτέρα 25/09/2017
19:00 Ανόρθωση-Δόξα (Cytavision Sports 1)