Home TOP NEWS Στο χέρι τους είναι να τα “καθαρίζουν”

Στο χέρι τους είναι να τα “καθαρίζουν”

 


Στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε για το Πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ, απέναντι σε Εθνικό Άχνας και Πάφο, μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών. Θα μπορούσε αν μετέτρεπε σε γκολ τις περισσότερες φάσεις που βρήκε μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα να «καθάριζε» τα ματσάκια αρκετά εύκολα, χωρίς να βάζει δύσκολα στον εαυτό της.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι “πράσινοι” μπορεί να μην ήταν καταιγιστικοί σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, όμως αυτό που έπαιξε σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στο να έρθει η μεγάλη και εκκωφαντική νίκη ήταν το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Φυσικά μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε και να πούμε ότι ξαφνικά γίναμε σούπερ ομάδα. Η συνέχεια του πρωταθλήματος απαιτεί σκληρή δουλειά και συγκέντρωση, και ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με σωστό και μεθοδικό τρόπο πάνω σε όλους τους τομείς για να βελτιώνονται και κυρίως εκεί που έδειξε αρχικά αδυναμία και αναφερόμαστε στο σωστό τελείωμα των φάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αντιπάλους οι οποίοι παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, αλλά και με αντιπάλους που παίζουν με «κλειστές» άμυνες, αυτό που απαιτείται, από τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου και  στο χέρι τους είναι, να βρουν τον τρόπο έτσι ώστε να μετατρέπουν τις φάσεις σε γκολ, και να «καθαρίζουν» τα παιχνίδια.