Home TOP NEWS Ευκαιρίες θα έχει πολλές

Ευκαιρίες θα έχει πολλές

 


Δεν είναι μυστικό πως ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως οι τερματοφύλακες της δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη. Μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Παναγή κατάφερε να κάνει σημαντικές αποκρούσεις που ενδεχομένως να επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Κατά τα άλλα ούτε ο Κύπριος διεθνής, ούτε ο Πιτ Φελτούιζεν δεν έχουν προσδώσει ασφάλεια και ηρεμία. Απόδειξη τούτου και ο αριθμός των τερμάτων που δεχτήκαμε.

Μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Παναγή πάντως αναμένεται πως ο Φελτχούιζεν θα έχει εκ νέου ευκαιρίες και μάλιστα σε συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχει βέβαια και ο πολλά υποσχόμενος Αντρέας Χριστοδούλου που όταν χρειάστηκε πέρσι στάθηκε επάξια, θεωρούμε όμως πως δύσκολα ο Πάμπος Χριστοδούλου θα χρησιμοποιήσει και τρίτο πορτιέρο. Ο νεαρός λογικά θα πλαισιώνει τον Ολλανδό. Ο οποίος πρέπει επιτέλους να δικαιολογήσει το βιογραφικό του, γιατί ως τώρα δεν το έχει πετύχει.

Κάθε καλή ομάδα κτίζεται από τον άσσο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη να δει τον καλό Φελτχούιζεν, αυτόν που ανάγκασε τον προπονητή της να επιμένει τόσο πολύ στην απόκτηση του. Δεν μας παίρνει να πετάξουμε άλλους βαθμούς από τον άσσο, το αντίθετο, αυτοί πρέπει να μας κρατάνε όρθιους. Αρχίζοντας από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Φελτχούιζεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μακάρι να αρχίσει να δικαιολογεί το ντόρο γύρω από το όνομα του.