Home TOP NEWS Θα πάρει “φωτιά” το πέταλο

Θα πάρει “φωτιά” το πέταλο

 


Μεγάλο είναι το πάθος που βγάζει η ανακοίνωση των οργανωμένων και από το ύφος της καταλαβαίνει κάποιος πόσο πωρωμένοι είναι όλοι στη Θύρα 9 για το παιχνίδι της Παρασκευής. Το Βόρειο πέταλο αναμένεται να βγάζει “φωτιές” και το πάθος αυτό έχουν σκοπό στη Θύρα 9 να το μεταφέρουν στους παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου. Για να το καταφέρουν θέλουν τη βοήθεια από όλους μας για αυτό όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα εισιτήριο, κάντε το το γρηγορότερο.

Η προπώληση συνεχίζεται και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, είχαν μείνει συνολικά για όλες τις κερκίδες 4442 εισιτήρια. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να προμηθευτούν… τα μαγικά χαρτάκια από έξι σημεία σε όλο το νησί, ενώ μπορούν να κλείσουν θέση στο γήπεδο και μέσω του online ticketing.

Στα πέντε σημεία, η διάθεση θα ολοκληρωθεί απόψε, αφού σε ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, στο φαν κλαμπ Θύρας 9 και στην Καφετέρια “Παντελής” στο Αυγόρου εισιτήρια θα έχει από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Από τα εκδοτήρια “OMONOIA Primetel” θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, μέρα του αγώνα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14:00. Για όσους τύχει και δεν προλαβαίνουν κανένα από αυτά, στο Online τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 16:00, δηλαδή τρεις ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι.

Να σημειωθεί, πως εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας μας θα πωλούνται και στο γήπεδο. Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30 και θα λειτουργούν τόσα αυτά έξω από τη Δυτική όσο και εκείνα κάτω από τη βόρεια.