Home TOP NEWS Θέμα και στην ΕΡΤ τα πανό ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ

Θέμα και στην ΕΡΤ τα πανό ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ

Με τα καλύτερα λόγια σχολιάζεται στην Ελλάδα το πανό που σήκωσε η ΘΥΡΑ 9 για αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό. Αντίθετα, κριτικάρεται ανοικτά το εμετικό πανί που σήκωσαν οι οργανωμένοι του Αποέλ. Ιδιαίτερο θέμα έγινε και στην κρατική τηλεόραση. Στην Ελλάδα τους γίνεται κριτική, στην Κύπρο όλα τα αθλητικά μέσα έχουν χώσει την είδηση για να προστατέψουν τον αιώνιο. “Αντικειμενικότητα” στον υπέρτατο βαθμό και κάπως έτσι, ο φασισμός δυναμώνει με τις ευλογίες των ΜΜΕ στην πατρίδα μας.


Και για να προλάβουμε τους καλοθελητές, δεν αποκαλούμε τους οπαδούς του Αποέλ φασίστες, καμία σχέση. Αποκαλούμε εκείνη τη συγκεκριμένη μερίδα που έχει διεισδύσει για τα καλά στους οργανωμένους του αιωνίου. Τόσο καλά που η διοίκηση του Αποέλ δεν κάνει ή δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να καταπολεμήσει το κακό και υγιείς αποελίστες, δηλώνουν πως ίσως κόψουν και το γήπεδο επειδή δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη κατάσταση.

Τέλος, να πούμε ακόμα κάτι. Έχουμε βαρεθεί κάθε φορά που γίνεται λόγος για αυτό το εμετικό πανί που σήκωσαν οι οπαδοί του αιωνίου, να θυμούνται κάποιοι το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στην ΘΥΡΑ 9 ή το σήκωμα σημαίας του ψευδοκράτους. Αυτά τα λάθη, έγιναν πριν δέκα χρόνια, μεμονωμένα και όχι οργανωμένα από τη ΘΥΡΑ 9. Οι δικοί μας οργανωμένοι και το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα γενικότερα, είχε τα κότσια να τα απομονώσει και να τα αποβάλει. Έχουν περάσει δεκάδες αιώνια ντέρμπι από τότε και δεν έχουν επαναληφθεί τέτοια φαινόμενα ούτε και μία φορά. Απέναντι είναι συνεχόμενα, είναι συνειδητά και οργανωμένα και το ξέρουν όλοι. Για αυτό αγαπητοί, όσοι τσουβαλιάζεται τους οργανωμένους ή τα γεγονότα, αρνείστε ή φοβάστε να δείτε την πραγματικότητα κατάματα.

https://www.youtube.com/watch?v=oqqpEHlhWTM&feature=youtu.be