Home TOP NEWS Θύρα 9: “Όσο πάει η κατάσταση σας χειροτερεύει”

Θύρα 9: “Όσο πάει η κατάσταση σας χειροτερεύει”

Ανακοίνωση Θύρας 9:


Είπαμε να μην ασχολούμαστε με το τι γράφουν οι ανύπαρκτοι αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Μάλιστα κύριοι αναλαμβάνουμε ΟΛΗ την ευθύνη που γίνατε τόσο καθυστερημένοι δεν έπρεπε να σας κάνουμε τόσα πολλά και δυστυχώς τώρα είναι αργά.

Όσο πάει η κατάσταση σας χειροτερεύει γίνατε οι πρώτοι στο παγκόσμιο που βγάλατε ανακοίνωση να αποκαταστήσετε δήθεν την αλήθεια και την προπαγάνδα χωρίς να έχει πει κανένας τίποτα για τα όσα γράφετε. Ρε κομπλεξικοί πιο πέσιμό? Ποια καταπακτή? Ποιος ασχολείται μαζί σας?? Ποιος κότσιρος γράφει τις ανακοινώσεις σας και δεν βρέθετε ένας να του θυμώσει?

Πως γίνετε ρε ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ να γράφουμε να μην δημοσιεύσουν τα βίντεο με τα επεισόδια με την αστυνομία αλλά να μας τα στείλουν και εσείς να βγάζετε ανακοίνωση για μοντάζ και άλλα? Πως γίνετε ρε ξευτιλισμένοι να τις παίζουμε ταυτόχρονα με τους μπάτσους στο parking με τους μπάτσους στην γέφυρα και εσείς να περνάτε την πορεία σας σαν τις πουτάνες από το highway και να έχετε το θράσος να μιλάτε για συγκάλυψη? Τι προσπαθείτε να αποδείξετε και σε ποιους γράφοντας του κόσμου τις μαλακίες? Στο τέλος της ημέρας αν θέλετε να πείσετε τους εαυτούς σας καθίστε και πείτε τα μεταξύ σας δεν χρειάζεται να γίνεστε ο περίγελος με τα όσα γράφετε.

Αρκετή σημασία σας εδώκαμε πάλε…

Υ.Γ 1 – Εγεμώσατε την χώρα ότι εδέρατε μας χωρίς να δώκετε ούτε πάτσο, πέφτουμε την νύχτα να τζοιμηθούμε τζαι ξυπνούμε το πρωί δερμένοι. Τόσες μέρες εν βρέθετε ένας με παντελόνια να κόψει τα ψέματα που ακούουντε. Ως τζαι για νοσοκομεία είπατε τζαι εν αντρέπεστε που θωρείτε ο ένας τον άλλο. Εκαταντήσατε γυναικούλες που πλασάρουν δεξιά τζαι αριστερά ψέματα για να έχουν να σχολιάζουν οι μιτσιοί μες τα σκολεία δυστυχώς όμως ρε κοριτσάκια δεν σβήνουνται τα ρεζιλίκια με τα κουτσομπολιά.

Υ.Γ 2 – Το επίσημο βίντεο απο τον αγώνα με τους ανύπαρκτους αλλά και η “συγκάληψη” τις επόμενες μερες.