Home TOP NEWS Άκης Ιωακείμ: «Πρέπει να δούμε και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

Άκης Ιωακείμ: «Πρέπει να δούμε και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

 


Προσπάθεια είδαμε σήμερα μετά από καιρό από τους παίκτες όμως και πάλι δεν ήρθε το ζητούμενο. Ο Άκης δήλωσε μετά το τέλος του ματς πως όλοι πρέπει να δουν τις ευθύνες τους στην ομάδα.

Άκης Ιωακείμ: «Καλησπέρα. Ερχόμασταν από μια βαριά ήττα και μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Είναι γνωστή η αλλαγή του προπονητή, γνωστά τα τελευταία γεγονότα, αλλά είχαμε πει με τους παίκτες πως πρέπει να βάλουμε πάθος και ζητούμενο ήταν μόνο η νίκη. Το πρώτο μέρος πήγε όπως το σχεδιάσαμε, με πίεση ψηλά, αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων ισοζύγισε και σε μια αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ. Είναι λυπηρό ότι χάθηκε ακόμα ένα ματς. Πρέπει να δούμε και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, ποδοσφαιριστές τεχνική ηγεσία για το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλια για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά μπροστά. Συγχαρητήρια στο Σοφρώνη και καλή συνέχεια».

Σοφρώνης Αυγουστή: «Καλησπέρα σας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το πρώτο ημίχρονο του σημερινού παιχνιδιού. Ήταν το χειρότερο μας α μέρος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ και ευτυχώς δεν το κατάφερε. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και την εικόνα του ματς. Κρατήσαμε μπάλα, βάλαμε γκολ, πήραμε μια σημαντική νίκη. Φάνηκε πως ήρθαμε με το κόσμο μας φάνηκε πως πρώτη φορά σε εκτός είχαμε τέτοιο παλμό. Μας βοήθησε πολύ, δεν ζήτησα τυχαία τη βοήθεια τους. Τους ευχαριστώ που βοήθησαν και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παίζαμε με μια ΟΜΟΝΟΙΑ που είχε πάρα πολλή πίεση και προβλήματα, οι παίκτες τους μπήκαν να κερδίσουν ένα ντέρμπι για να ηρεμήσουν. Ευτυχώς δεν έβαλαν γκολ όταν το δικαιούνταν και πήραμε μια σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».