Home TOP NEWS Επανεξετάζεται η περίπτωση του Τουρέ

Επανεξετάζεται η περίπτωση του Τουρέ

Όλα δείχνουν πως νέος προπονητής θα είναι ο Ντιρκ Σούστερ, ωστόσο θεωρούμε ότι όποιος τελικά και αν κόψει το νήμα πρώτος, η περίπτωση του Τουρέ θα επανεξεταστεί. Ο παίκτης ήταν εκτός πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου γι’ αυτό και έγινε προσπάθεια να δοθεί δανικός, πράγμα που στο τέλος δεν κατέστη δυνατόν.


Με την φυγή του Πάμπου και τον ερχομό του νέου προπονητή είναι πιθανόν ο παίκτης από την Μπουρκίνα Φάσο να εγγραφεί το Γενάρη και να βοηθήσει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία ενώ οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, στη θέση που αγωνίζεται ο Τουρέ, δεν βοήθησαν όσο θα ανέμενε κανείς. Ο παίκτης διαθέτει μπόλικα τρεξίματα και εύκολη πάσα, πράγματα που αν θεωρήσει ο νέος τεχνικός ότι λείπουν, είναι αρκετά πιθανόν να γίνει εσωτερική μεταγραφή και ο Μπλάτι να αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα.

Βλέποντας αυτή την αμυντική εικόνα, ίσως και να ήταν καλύτερα να εγγραφόταν από την αρχή της σεζόν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αρκετοί φίλοι πίστευαν ότι ήταν λανθασμένος ο παραγκωνισμός του μιας και είχε δείξει καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκε πέρσι. Όλα τα πιο πάνω αποτελούν παρελθόν και μένει να δούμε αν ο παίκτης θα έχει άλλη μια ευκαιρία στην ομάδα μας.