Home TOP NEWS Ακόμα πιο σημαντικό το αιώνιο

Ακόμα πιο σημαντικό το αιώνιο

Ένα αιώνιο ντέρμπι είναι σημαντικό πάντα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε χίλιους λόγους να θέλει να κερδίσει το Αποέλ το Σαββατο, κάποιοι από αυτούς είναι πως δεν το έχει πράξει για καιρό, ότι βαθμολογικά είναι ήδη πίσω και τέλος πολύ απλά ότι είναι ένα αιώνιο. Από χθες και το απρόσμενο κάζο κόντρα στη Δόξα, οι λόγοι έγιναν ακόμα περισσότεροι, αφού τα περιθώρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στενέψει.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει καταρχάς ένα τίτλο και ο μόνος τον οποίο μπορεί ρεαλιστικά να διεκδικήσει είναι το κύπελλο. Η κατάκτηση του, είναι και ο πιο ασφαλής δρόμος προς την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτός όμως ο δρόμος έχει γίνει πλέον ανώμαλος και με ένα τεράστιο εμπόδιο στην αρχή του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν οφείλει να διατηρήσει τις ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος ζωντανές. Αν κερδίσει το Σάββατο θα το πετύχει, αν όχι προφανώς χάνει έδαφος.

Ενδεχόμενη νίκη επίσης θα τονώσει τη ψυχολογία, θα δώσει ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πετύχει την ανατροπή στο κύπελλο. Αν από την άλλη χάσει, θα ξέρει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη στο αιώνιο. Για να την πάρει, σίγουρα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερη από ότι χθες.