Home TOP NEWS Χρειάζεται ακόμα βελτίωση

Χρειάζεται ακόμα βελτίωση

 


Αναφερθήκαμε πολλές φορές στην αλλαγή που έφερε ο Πέτεφ στην ομάδα και κυρίως επιθετικά βλέπουμε καινούργια πράγματα με την αποτελεσματικότητα να ανεβαίνει επίσης. Η συνολική εικόνα είναι βελτιωμένη, άλλωστε το ομολογεί η συγκομιδή βαθμών, ωστόσο η αμυντική γραμμή φαίνεται να παραμένει η αχίλλειος πτέρνα της  ομάδας.

Παρά λοιπόν την ανεβασμένη, κατά γενική ομολογία, απόδοση της ομάδας, συνεχίζουμε να δεχόμαστε αρκετά γκολ, πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα σε κάθε παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ με Πέτεφ έχει δεχτεί 8 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός που ισοδυναμεί με ένα γκολ ανά παιχνίδι. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι, μέχρι στιγμής, τα κάστανα από τη φωτιά τα βγάζει η επιθετική γραμμή που τον τελευταίο καιρό σκοράρει ακατάπαυστα.

Βέβαια, για να μην αδικήσουμε τον κόουτς, ο συντελεστής στην άμυνα παρά ήταν ψηλός πριν την έλευση του, με σχεδόν δυο γκολ παθητικό ανά αγώνα. Επομένως, τα πράγματα σουλουπώθηκαν κάπως στα μετόπισθεν αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Με το ναυάγιο στην περίπτωση του Φάνου και τη διαθεσιμότητα του Εκίθα, πλέον ο προπονητής μας έχει περισσότερα εργαλεία στα χέρια του για να καλυτερέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.