Home TOP NEWS Πέτεφ: «Χάθηκε η σπίθα που είχαμε όταν ήμασταν ενωμένοι»

Πέτεφ: «Χάθηκε η σπίθα που είχαμε όταν ήμασταν ενωμένοι»

 


Δηλώσεις από τους δυο προπονητές, στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ.

Πέτεφ: «Καλησπέρα. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη της. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, τα πρώτα λεπτά είχαμε λάθος μετακινήσεις λάθος τοποθετήσεις. Δεχτήκαμε 2 γκολ, ειδικά το δεύτερο ήταν πολύ παιδικό και το δεχτήκαμε εύκολα. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά γενικά ήταν πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς. Πάμπολλες λάθος μεταβιβάσεις, πολλές διακοπές στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε παραπάνω γκολ. Μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε. Γενικά έχουμε πολλούς τραυματισμούς, δεν έχουν τη φυσική κατάσταση που απαιτείται οι ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό η ετοιμότητα τους να μην είναι σε ψηλά επίπεδα συνεχώς. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό αλλά δεν τα καταφέραμε.

Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Θέλω να βλέπουμε μπροστά ότι έγινε έγινε. Σας είπα πριν μερικά παιχνίδια ότι αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε με αυτούς παρουσιαζόμαστε. Για την 17μελής αποστολή μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Πριν 1μιση μήνα είπα ότι όταν κάνω εγώ την ομάδα και την προετοιμασία θα σας πω που έκανα εγώ λάθος. Τώρα όταν ήμασταν όλοι μαζί ενωμένοι, ήμασταν στην 8η θέση και μπήκαμε εξάδα. Αυτή η σπίθα που είχε η ομάδα και παρουσίαζε καλό πρόσωπο χάθηκε και δεν ξέρω τον λόγο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν τραυματίες δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.»

Ιδιάκεθ: «Σημαντική νίκη για μας, θέλαμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Τα καταφέραμε και νομίζω αξίζαμε τη νίκη. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ο τρόπος που πήραμε τη νίκη υπερασπιζόμενη την ιδέα μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που είναι στο πλάι μας. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς. Καλή τύχη στην ΟΜΟΝΟΙΑ ελπίζουμε να επιστρέψουν δυνατοί γιατί το αξίζουν. »