Home TOP NEWS Τέτοιο μπουρδέλο ποτέ ξανά

Τέτοιο μπουρδέλο ποτέ ξανά

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα μας σέρνεται μες το γήπεδο. Δεν είναι καν η πρώτη χρονιά που κάνουμε ρεζιλίκια. Σαν τα φετινά όμως, σαν αυτά που ζούμε κυρίως το τελευταίο δίμηνο, δεν θυμόμαστε ξανά να ζήσαμε, τουλάχιστον όσο ασχολούμαστε με την ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευταία 30ετία. Τέτοιο μπουρδέλο σαν το φετινό, ποτέ ξανά. Και αναρωτιόμαστε αν κάποιος θα βάλει επιτέλους ένα γαμημένο στοπ. Κάποιος εκεί μέσα να σεβαστεί έστω λίγο τον κόσμο και την ιστορία του σωματείου.


Φεύγει ο Βύντρα επιστρέφει ο Βύντρα. Φεύγει ο βοηθός και από την ομάδα λένε για οικονομικούς λόγους, για να τους αδειάσει ο προπονητής και να πει πως “κανείς δεν φεύγει από μια ομάδα όταν όλα πάνε καλά” (παρότι που το goal.com.cy έγραψε πως ο βοηθός ζήτησε πράγματα εκτός συμβολαίου). Εκτός ομάδας οι Σοάρες και Λόπες, επιστρέφουν για προπονήσεις οι Σοάρες και Λόπες, για να μας πει ο Πέτεφ πως “όσο είμαι εγώ προπονητής δεν πρόκειται να παίξουν”. Επιτέλους καταλάβετε πως όλα αυτά, βάζουν ακόμα πιο βαθιά τα καρφιά στο κορμί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ότι χρειαζόμαστε αλλαγή είναι εδώ καιρό ξεκάθαρο, είναι ανάγκη να κάνετε αυτά τα ρεζιλίκια δημόσια;

Από τη σημερινή συνέντευξη τύπου έγινε ξεκάθαρο πως διοίκηση και προπονητής δεν έχουν κανένα απολύτως σημείο επαφής. Τι θα μας ξημερώσει η επόμενη μέρα δεν ξέρουμε, η διοίκηση είναι δεδομένα προσωρινή αφού 14-15 Απριλίου εκλέγεται άλλη, ενώ το συμβόλαιο του Πέτεφ εκπνέει το καλοκαίρι οπότε μέχρι νεοτέρας και αυτός προσωρινός είναι. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως έχουν όσα κι αν περάσαμε από το 2012 και μετά, τα φετινά ρεζιλίκια σε συνδυασμό με το αγωνιστικό δράμα έχουν ρίξει το επίπεδο υπερβολικά χαμηλά. Σε σημείο που όλοι αναρωτιόμαστε αν μπορεί να υπάρξει επιστροφή.