Home TOP NEWS Τζιωνής: «Αν υπάρξει ένας συνδυασμός θα μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Τζιωνής: «Αν υπάρξει ένας συνδυασμός θα μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ενδεχόμενο να συνεχίσει στα διοικητικά του σωματείου άφησε ο Αντώνης Τζιωνής, μιλώντας στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επενδυτή, όπως επίσης και την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Διαβάστε τις τοποθετήσεις του όπως δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα goal.philenews.com, ενώ στο τέλος του κειμένου υπάρχει ηχητικό αρχείο με όσα είπε. Αναλυτικά:

Από πότε γνώριζε για το ενδιαφέρον του επενδυτή: «Είναι περίπου 4-5 βδομάδες που γνωρίζω για το ενδιαφέρον. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην αρχή, ήμουν επιφυλακτικός γιατί είχαν ακουστεί πολλά».

Πότε θεώρησε πως ήταν σοβαρή η πρόταση: «Τα γεγονότα των τελευταίου 10ημέρου, όταν ο κ. Παπασταύρου έχει εκφράσει την πρόθεση του να έρθει Κύπρο σε συνδυασμό με διάφορές ενέργειες που έκαναν μέλη του Δ.Σ. που βρίσκονται κοντά του με έκαναν να πιστεύω πως κρύβεται κάτι καλό για το Σωματείο».

Για το περιεχόμενο της πρότασης: «Δεν σημαίνει πως την υιοθετώ ή την απορρίπτω. Την έχω διαβάσει, είναι σημεία που θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις. Σε μια συνάντηση που είχα μαζί του θέλησα να δω την σοβαρότητα που υπάρχει, στην συγκεκριμένη προοπτική, έδωσα τα στοιχεία στο συμβούλιο για να γνωρίζουν και αυτά τι αφορούσε η πρόταση. Γι’ αυτό δώσαμε χρόνος ώστε να την μελετήσουμε, να την αναγνώσουμε και να φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση ώστε να παρουσιαστεί στα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Στην συνέχεια τόνισε: «Στην συνεδρία δεν μπήκαμε σε βάθος αξιολόγησης της πρότασης. Θέλαμε να εξετάσουμε κατά πόσο ήταν ή όχι σοβαρή. Αυτό το σκοπό είχε η συγκεκριμένη πρόταση. Σωστά αξιολογήσαμε αυτή την πρόταση γι’ αυτό και τις δώσαμε την παράταση των δύο βδομάδων».

Για το αν ο ίδιος θα βρίσκεται στον συνδυασμό του ανέφερε: «Εκείνο που είχα καθήκον να δώσω σ’ αυτούς τους ανθρώπους την παράταση. Μετάφερα τα γεγονότα και πέρασε από το συμβούλιο. Εγώ θα είμαι σ’ ένα συνδυασμό μόνο αν υπάρξει μόνο ένας. Αν καταφέρουμε μέσα από την συναίνεση να πάμε σ’ ένα μόνο συνδυασμό στην Γενική Συνέλευση, θα μπορούσα να εξετάσω το ενδεχόμενο να βρίσκομαι σ’ αυτό. Σε περίπτωση αντιπαράθεσης 2 ή περισσοτέρων συνδυασμών δεν θα μπω στην διαδικασία να εμπλακώ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε αν θα παραμείνει: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι το ζητούμενο, οι συγκυρίες και οι εξελίξεις με οδήγησαν στην προεδρία του Σωματείου, ο σκοπός και ο στόχος είναι να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από το αδιέξοδο».

Για το πώς εξελίχθηκε η συνεδρία της Δευτέρας είπε: «Η συνεδρία εξελίχθηκε όπως εξελίσσονται όλες οι συνεδρίες. Είχε παρουσιαστεί η πρόταση του επενδυτή, συζητήσαμε την αναβολή που θα έπρεπε, κάποιοι ήταν υπέρ κάποιοι ήταν κατά τις πρότασης και αποφασίστηκε να δοθεί με ένα δημοκρατικό τρόπο η απόφαση. Η πλειοψηφία, πέντε τάχθηκαν εναντίον, ένας ήταν ουδέτερος και 8 άτομα την υπερψήφισαν».

Για το πώς βλέπει την προοπτική του επενδυτή είπε: «Μπορεί να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλύτερες μέρες, μπορεί να μην οδηγηθεί και πουθενά. Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να αναλύσουμε την πρόταση αλλά την σοβαρότητα της πρότασης όπως είχε παρουσιαστεί στα μέλη».

Για τα οικονομικά στοιχεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Τα στοιχεία δόθηκαν σε μέλη του Σωματείου, και αφού υπογράφτηκαν συμφωνίες εμπιστευτικότητας».

Για το ποιος θα δεσμευθεί από αυτή την πρόταση απάντησε: «Η συμφωνία που θα προκύψει θα δέσμευση το Σωματείο και τον επενδυτή. Εκτός και αν αποτελέσουν μέλη του νέου συμβουλίου και τα υφιστάμενα μέλη τα οποία βρίσκονται κοντά στον κ. Παπασταύρου».

Για τις μαζεμένες παραιτήσεις στο συμβόλαιο που έφτασαν τον αριθμό στις 9 επί θητείας του είπε: «Η κάθε παραίτηση έγινε για διαφορετικούς λόγους πριν των 4 τελευταίων που έγιναν με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Μια χρονιά που καταγράφεται με σημαντικές αποτυχίες, είναι δύσκολο να μένεις μέχρι τέλους και θα πρέπει να κάνει ο κάθε ένας την αυτοκριτική του γι’ αυτή του την απόφαση».