Home TOP NEWS Πάνω από όλα να είναι επαγγελματίες

Πάνω από όλα να είναι επαγγελματίες

Δόξα το Θεό, με τόσους παίκτες που έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια, είδαμε πολλά και διάφορα φρούτα. Από παικταράδες σε παλτά, από απόλυτους επαγγελματίες σε απόλυτους τουρίστες. Οπωσδήποτε κανείς δεν είχε τις κατάλληλες συνθήκες να δουλέψει, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως όταν είσαι απλήρωτος 2 και 3 μήνες, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Τα ίδια δεδομένα όμως ίσχυαν και για τον Ντάρμπισαϊαρ και μια χαρά την έκανε τη δουλειά του.


Από τη νέα σαιζόν, αναμένεται πως δεν θα υπάρχει ξανά πρόβλημα ρευστότητας και τα δεδομένα δεν θα είναι τέτοια. Δεν αλλάζει όμως η ανάγκη να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ παίκτες επαγγελματίες, γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μην είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που πατάνε το πόδι στο Ηλίας Πούλλος, ή στο γήπεδο για να παίξουν μπάλα, στο μυαλό τους πρέπει να είναι μόνο αυτό. Δεν απαιτούμε όσοι έρθουν να αγαπήσουν αυτόματα την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά απαιτούμε να σέβονται τον κόσμο, τον εργοδότη και το συμβόλαιο τους.

Αναμένουμε πως θα γίνουν αρκετές μεταγραφές, ίσως ξεπεράσουν τις δέκα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να αποκτηθούν ποιοτικές μονάδες αλλά και σωστοί επαγγελματίες. Είναι πολύ σημαντικό αν είναι να πετύχει είτε ο τεχνικός διευθυντής είτε ο προπονητής.