Home TOP NEWS Το σωματείο να διαδραματίζει το ρόλο που επιβάλλει η ιστορία του

Το σωματείο να διαδραματίζει το ρόλο που επιβάλλει η ιστορία του

 


Οι Κωνσταντίνος Παναγή και Ανδρέας Φιλιώτης, εκπροσώπησαν την περασμένη εβδομάδα την ΟΜΟΝΟΙΑ στην εκδήλωση του “Γκολ στη ζωή”  “Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς”. Με αφορμή το γεγονός, νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε για το ρόλο του σωματείου στη νέα εποχή που όπως όλα δείχνουν θα μπούμε από 30 Μαΐου. Τις προάλλες γράφαμε πως η διοίκηση είναι που πρέπει να κάνει κινήσεις ενότητας και να εστιάσει στα κοινά σημεία. Η δράση του σωματείου θα μπορούσε να είναι ακριβώς ένα τέτοιο.

Γιατί ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως το σωματείο δεν θα διαχειρίζεται το πιο περίπλοκο κομμάτι, το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα υπάρχει άπλετος χρόνος για να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ το κοινωνικό πρόσωπο που αρμόζει στην ιστορία της σαν σύλλογος. Ένα πρόσωπο που θα προβάλλεται βάση στρατηγικού πλάνου και όχι “όποτε κάτσει” ή μέσω εκδηλώσεων τρίτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σαν σωματείο έχει υποχρέωση να τοποθετείται σε κάθε σοβαρό κοινωνικοπολιτικό ζήτημα, το επιβάλλει ο χαρακτήρας της.

Θα προτιμούσαμε αν σε αυτά τα θέματα, συμμετείχε και η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν θα υπάγεται στο σωματείο, είναι κι αυτός ένας τρόπος να δείξει το Δ.Σ. της εταιρείας πως σέβεται τις ιστορικές καταβολές του.