Home TOP NEWS Ξεκίνησε και τελείωσε τη σεζόν με γκολ – Η διαδρομή του Ματ...

Ξεκίνησε και τελείωσε τη σεζόν με γκολ – Η διαδρομή του Ματ μέχρι την πρωτιά των σκόρερ


Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, σημείωσε 24 γκολ στο Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ενώ φέτος σταμάτησε στα 23 τέρματα, αλλά πάλι θα πάρει το χρυσό παπούτσι. Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που παρά την κακή πορεία της ομάδας μας κατάφερε να αναδειχθεί ξανά πρώτος σκόρερ, κάτι για το οποίο του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε βραδιά που θα διοργανώσει η ΚΟΠ θα παραλάβει το βραβείο του.

Είναι προνόμιο να αγωνίζεται αυτός ο παίκτης με την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και ευτυχώς θα τον έχουμε και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα μας, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να ανέβει ξανά στα επίπεδα που αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία της έχει ανάγκη τέτοιους ποδοσφαιριστές, που πέραν των όσων θα προσφέρουν στο γήπεδο να είναι και άριστοι επαγγελματίες.

Η κούρσα του Ματ για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος, όπου σημείωσε δύο γκολ απέναντι στον Εθνικός Άχνας, ενώ δίχτυα βρήκε και στα επόμενα δύο ματς, με ΑΕΚ και Πάφο, σημειώνοντας από ένα γκολ. Ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια όπου έμεινε άσφαιρος, ενώ σκόραρε στο επόμενο, που ήταν με τη Νέα Σαλαμίνα. Λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε αλλά δεν σκόραρε, κάτι που έκανε στον επόμενο αγώνα, με τον Άρη.

Στα επόμενα τρία παιχνίδια δεν βρήκε δίχτυα, αλλά στα τέσσερα που ακολούθησαν σημείωσε πέντε γκολ, εκ των οποίων δύο απέναντι στην Πάφο και από ένα κόντρα σε Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή. Μετά τα τέσσερα παιχνίδια όπου σκόραρε ανελλιπώς, ακολούθησε ένα χωρίς γκολ, αλλά στα επόμενα τρία πέτυχε συνολικά έξι. Σημείωσε ένα απέναντι στην ΑΕΛ, έκανε χατ-τρικ με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ δύο γκολ έβαλε με την Ανόρθωση.

Το επόμενο παιχνίδι τον βρήκε να μην σημειώνει γκολ, ενώ μια βδομάδα μετά σκόραρε απέναντι στο Αποέλ, ενώ ενδιάμεσα είχε βρει δύο φορές δίχτυα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα. Ακολούθησε ο επαναληπτικός με την ομάδα της Κατωκοπιάς και ακόμη ένα αιώνιο ντέρμπι, όπου ο Ματ δεν σκόραρε, για να επιστρέψει στα γκολ με την ΑΕΛ. Ακολούθως έμεινε μια βδομάδα άσφαιρος και βρήκε δίχτυα με την Ανόρθωση. Στα δύο επόμενα δεν μπόρεσε να βρει στόχο, επιστρέφοντας στα γκολ απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια πάλι μια βδομάδα χωρίς γκολ και σκοράρισμα την επόμενη, κόντρα στην Ανόρθωση. Το τελευταίο γκολ του ήρθε στο φινάλε του Πρωταθλήματος, απέναντι στον Απόλλωνα.

Δείτε τα 25 γκολ (δύο από αυτά στο Κύπελλο) του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018:

Θυμηθείτε και τα 27 γκολ (δύο από αυτά στο Europa League και ένα στο Κύπελλο) που σημείωσε πέρσι ο Άγγλος στράικερ: