Home TOP NEWS Δεν χρειάζονται τέτοια…τώρα

Δεν χρειάζονται τέτοια…τώρα

 


Έχουν ακουστεί διάφορα τα τελευταία 24ωρα για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τους Λαβόρδε και Αλμέιδα, που αγωνίστηκαν προηγουμένως σε Ανόρθωση και Αποέλ αντίστοιχα. Ονόματα που μάλλον προκαλούν εντύπωση στο άκουσμα τους, καθώς πρόκειται για δυο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αν κρίνουμε τουλάχιστον από το πέρασμα τους στα κυπριακά γήπεδα.

Το πιο πιθανό είναι η ομάδα μας να μην ενδιαφέρθηκε, μέχρι στιγμής, σοβαρά για τις δυο περιπτώσεις, ωστόσο αλλού το πάμε. Ομάδα θέλουμε να κάνουμε και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού ή επικοινωνιακές νίκες απέναντι σε άλλους. Αν ένας από τους πιο πάνω ή ο οποιοσδήποτε με τέτοιο κασέ και προϊστορία περάσει το κατώφλι του Ηλίας Πούλος, θα πρέπει να φορέσει τα πράσινα γιατί μπορεί να προσφέρει και ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας και όχι για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω.

Επίδειξη δύναμης χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά όταν ονομάζεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις ομάδα, να υπάρχει οικονομική ευρωστία και μετά τα υπόλοιπα. Άλλωστε, ανάποδα το κάναμε πολλές φορές και δεν μας βγήκε…