Home TOP NEWS Δημητρίου για Ματ, μεταγραφή και κόσμο

Δημητρίου για Ματ, μεταγραφή και κόσμο

 


Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε κυρίως στον τραυματισμό του Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας μίλησε επίσης για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή, ενώ απάντησε σχετικά με την επόμενη και ενδεχομένος τελευταία μεταγραφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Ντάρμπισαϊαρ: «Είναι και αυτά στο ποδόσφαιρο. Τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και υπολογίζεται ότι θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήδη το ιατρικό επιτελείο έχει αρχίσει τις διαδικασίες αποκατάστασης. Θα προσπαθήσουμε όσο πιο έγκαιρα να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα».

Αν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια το διάστημα που θα μείνει εκτός: «Έχουμε μια εικόνα και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο ποδοσφαιριστής».

Αν θα χάσει μόνο τα πρώτα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή: «Η πρώτη εικόνα είναι ότι χάνει αυτά τα παιχνίδια. Αν θα χάσει και άλλα παιχνίδια, θα φανεί. Είναι ένας ιδιαίτερος τραυματισμός. Είναι και αυτός του Μότα είναι ιδιαίτερος. Θα προσπαθήσουμε να το χειριστούμε όπως πρέπει. Είναι και το πρόβλημα του Φάνου. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Για αυτό έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ, για να καλύψουμε τις απώλειες».

Για την σημαντική απώλεια ενός ποδοσφαιριστή που θεωρείται πολύτιμος: «Αυτό που λένε ουδείς αναντικατάστατος είναι μύθος. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί ο αντικαταστάτης του να μας δώσει διαφορετικά πράγματα και να προσαρμόσουμε ανάλογα το παιχνίδι. Ο κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα στον ποδοσφαιριστή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και προχωράμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να ετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε δύο χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ντάρμπισαϊαρ έχει 75 συμμετοχές. Είναι μεγάλος αριθμός και ελάχιστα τα παιχνίδια στα οποία έχει λείψει».

Αν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός μετά τον τραυματισμό του Ντάρμπισαϊαρ: «Όχι, δεν αλλάζει το πώς ο κ. Γκόμες και ο κ. Ολίβα προγραμματίζουν να καλύψουν την τελευταία κίνηση. Δεν διαφοροποιείται το σκηνικό. Η ομάδα είναι στελεχωμένη για να μπορέσει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού».

Αν θα αφορά μέσο η τελευταία κίνηση: «Έχουν καταλήξει για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί όμως δεν θα επιβεβαιώσουμε δημόσια τη θέση».

Αν είναι κοντά: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κοντά. Είπαμε ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου είναι πιθανό να περιμένουμε για την κίνηση».

Για την παρουσία του κόσμου στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κατάμεστες κερκίδες, ζωντάνια, θετικότητα, αισιοδοξία. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, μαζική παρουσία παιδιών και οικογενειών. Γενικά ο κόσμος πέρασε ένα όμορφο βράδυ και έχουμε την αίσθηση ότι έφυγε από το γήπεδο ευχαριστημένος. Μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η παρουσία του κόσμου την Κυριακή είχε τη δική της, ξεχωριστή σημασία. Ήταν μια ηχηρή επιβεβαίωση πως παραμένει πιστός δίπλα στην ομάδα που αγαπά σαν ένα δικό του κομμάτι, κομμάτι της ψυχής και της καρδιάς του. Ένας κόσμος διψασμένος για επιτυχίες, που θέλει να νιώθει περήφανος για την ομάδα του. Παράλληλα, ξεχωρίζει η ωριμότητα με την οποία προσεγγίζει τα δεδομένα. Είναι αισιόδοξος, αλλά και συνειδητοποιημένος. Αναγνωρίζει ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος για να φτιάξεις κάτι υγιές και στέρεο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και όπως είπε στο μήνυμά του χθες ο κ. Παπασταύρου, η εμπιστοσύνη του κόσμου αποτελεί για όλους στην ομάδα κίνητρο, αλλά επίσης και καθήκον και υποχρέωση για να επιτύχουμε».

Για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης: «Μόλις έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Είναι στις βασικές μας σκέψεις και σύντομα θα καταλήξουμε».

Για το στόχο της ομάδας: «Οι ομάδες δεν μπορούν να χτίσουν σε ένα καλοκαίρι. Αυτή η εποχή δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική. Σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουμε».

Για τον Κιπιάνι: «Υπάρχει πεποίθηση ότι θα είναι καλύτερο να συνεχίσει σε ομάδα που θα παίρνει συμμετοχές».

Για τον Τζιωνή: «Προπονείται με την ομάδα U-19, είναι σπουδαίο ταλέντο. Κάνει καλή προετοιμασία. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούνται στενά».

Πηγή δηλώσεων: sport-fm.com.cy