Home TOP NEWS Δεν μας φτάνουν τα υπόλοιπα… έρχεται και «αιώνιο»

Δεν μας φτάνουν τα υπόλοιπα… έρχεται και «αιώνιο»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ντροπιαστικές εμφανίσεις έχει να αντιμετωπίσει το Αποέλ στο «ντέρμπι αιωνίων». Με τη χειρότερη ψυχολογία πάει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το έργο των ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Είναι και τα στατιστικά στα μεταξύ μας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, που δυστυχώς λένε την αλήθεια και στο πως αποκτήσαμε την ηττοπάθεια όταν τους αντιμετωπίζουμε. Η τελευταία φορά που η ομάδα μας νίκησε το Αποέλ ήταν πριν 5 ολόκληρα χρόνια. Ενώ η τελευταία φορά που κατάφερε έστω να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας ήταν πριν 3 χρόνια. Στατιστικά που πονάνε, αριθμοί για κλάματα.

Σε άλλες περιπτώσεις που πηγαίναμε με καλύτερη ψυχολογία και πάλι δεν τα καταφέρναμε να τους κερδίσουμε. Τι να πούμε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα και μετά από αυτά τα ρεζιλίκια του Σαββάτου. Είναι τόσο μεγάλη η πίκρα και η απογοήτευση του κόσμου που ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν σε κάτι θετικό την Τετάρτη. Πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν χάσει την πίστη τους στην ομάδα από πολύ νωρίς. Κυρίως με το τελευταίο παιχνίδι όπου ήρθε η Πάφος, τελευταία στη βαθμολογία και μας έριξε τέσσερα γκολ σε 8 μόλις λεπτά.

Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα μέχρι την Τετάρτη, αυτό είναι αντιληπτό από όλους. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι (αν υπάρχουν) να μην ξεφτιλιστεί άλλο η ομάδα μας. Αν δούμε τα ίδια πάλι απέναντι στο Αποέλ, ο πόνος και η πίκρα θα είναι πολύ περισσότερα.