Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς»

Α. Δημητρίου: «Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς»


Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σπορ ΦΜ 95.0 μίλησε εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και γενικά για όλα όσα αφορούν το τμήμα. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Για μας μοναδικός στόχος είναι να επανέλθουμε στις νίκες. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που εντυπωσίασε στην αρχή του πρωταθλήματος. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε τομείς που δε δούλεψαν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Είναι αναγκαία μια επιτυχία σε ντέρμπι, όπως αναγκαίοι είναι και οι βαθμοί. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να τα χειριστούμε σωστά. 

Βλέπουμε το σοβαρό παιχνίδι με την ΑΕΛ και είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς. Είναι γεγονός ότι δεν είναι το ιδανικότερο να παίζεις σε συνθήκες που τα περιθώρια για απώλεια είναι ελάχιστα». 

Τραυματίες: «Εκτός είναι σίγουρα ο Γκρίνιτζ. Από εκεί και πέρα η αποστολή θα γίνει με συνδυασμό της αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών και του πλάνου». 

Για τα εργομετρικά: «Όπως είπε και ο προπονητής, κάποιοι παίχτες δεν πέρασαν από εργομετρικά γιατί ήταν τραυματίες, ενώ είχαμε και δύο διεθνείς. Σίγουρα τα αποτελέσματα θα δείξουν πολλά για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Το γήπεδο θα απαντήσει στο ερώτημα αν μπορούμε να βελτιωθούμε. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση είδαμε καποια πράγματα, από εκεί και πέρα Θέλουμε να βελτιωνόμαστε». 

Κάρτα φιλάθλου: «Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η θέση της κυβέρνησης για την κάρτα φιλάθλου. Η θέση της ήταν από την αρχή ότι δεν τίθεται θέμα μη τήρησης του νόμου της κάρτας φιλάθλου. Από εκεί και πέρα για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο χρειάζεται να γίνουν αρκετά. Όπως η τιμολόγηση, η αξιοπιστία, τα γήπεδα και αρκετά άλλα, πρέπει να μας απασχολούν και θα συμβάλουν για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο». 

Fan Day: «Ο κόσμος θέλει να γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το Fan Day. Όμορφη ατμόσφαιρα, ο κόσμος και τα παιδιά πέρασαν όμορφα την ώρα τους. Σε κάθε εκδήλωση καταλήγουμε σε συμπεράσματα για το τι κάναμε σωστά τι λάθος. Ελπίζουμε να μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα της ομάδας για να συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις και στο επόμενο ματς. Είναι ένας τρόπος να προσελκύσεις κόσμο στο γήπεδο, εκτός από την αγάπη του κόσμου. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται νωρίς στο γήπεδο και να ξέρει ότι δεν είναι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα». 

Μεταγραφική περίοδος: «Είναι νωρίς για δημόσιες συζητήσεις για το θέμα. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα προσπαθούμε να ενισχυόμαστε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων». 

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και παρά τα αποτελέσματα νιώθουμε την στήριξη του. Η προπώληση συνεχίζεται, θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο. Παραδοσιακά δίνουμε δυνατόν παρόν στο Τσίρειο και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει την ομάδα».