Home TOP NEWS Δεν είναι ώρα για χαρές

Δεν είναι ώρα για χαρές


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε χθες μια σημαντική νίκη κόντρα στην Σαλαμίνα, σε ένα αγώνα δίχως αύριο. Δεν είμαστε σε θέση να αρχίσουμε τους διθυράμβους καθώς τα προβλήματα μας είναι πολλά και εκτός αυτού, παραμένουμε εκτός εξάδας.

Ενδεχόμενη αποτυχία στο χθεσινό παιχνίδι, ουσιαστικά θα μας άφηνε με το ενάμιση πόδι εκτός εξάδας και θα ήταν αδύνατο πλέον να μπούμε. Αυτό δεν έγινε και η ομάδα μας πήρε τη νίκη και μένει ζωντανή στους στόχους της. Το τρίποντο έφερε μια μικρή ικανοποίηση αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας παίρνει να αρχίσουμε τα μεγάλα λόγια καθώς δεν γίναμε ομαδάρα από τη μια μέρα στην άλλη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην 7η θέση και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίζει. Έχει να κάνει αρκετά ακόμα για να διορθώσει την εικόνα, της μέχρι τώρα πορείας. Γι’ αυτό και πρέπει να διατηρήσουμε χαμηλούς τους τόνους και να καταλάβουμε ότι ακόμη δεν έγινε τίποτα.

Στο χέρι της είναι πλέον να δείξει αντίδραση και να ανακάμψει στη συνέχεια. Μέσα από το πρόγραμμα, τις δίνεται αυτή η δυνατότητα και καλείται να κάνει πράξη το απαιτούμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τρεις αγώνες στη σειρά με σχετικά μικρομεσαίες ομάδες, τη στιγμή που οι ανταγωνιστές της αγωνίζονται μεταξύ τους. Αν δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει και δεν εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των άλλων, δεν μπορεί να ελπίζει.